Leuk spelletjes serie 4

geplaatst in: verhalen | 0

Wie zijn de kandidaten van deze aflevering de Nederlanders Tanja Jess en Charlie Lukse zij zijn tevens een getrouwd koppeltje tegen Belgische Evelien de Bruijn en Sandra Schuurhof.

Eerst even onthullen wie er vorige aflevering gewonnen en dat zijn de Belgen Sanne Wallis de Vries en Thomas Cammaent waren net anderhalve minuut eerder.

Hier werden de kandidaten in gepakt maar voordat het gebeurde werd op een van de twee het woord zusje op de arm neer geschreven. Ze werden op een band gezet en gleden het huis van SantΓ© Kees binnen en via een fitness step moesten ze een trein laten rijden die vervolgens kleine pakjes naar beneden gooide en daar in zitten twee sleutels verstopt.

Na een tijdje hebben ze door dat het woord zusje het codewoord JEZUS is en dan komen ze in een andere kamer en dat ga ik niet verklappen,wil je weten wie er gewonnen heeft kijk het dan terug op SBS6.

Volgende keer vertel ik wie er gewonnen heeft en waarschijnlijk weten jullie al het het thema van deze week is,niet dan vertel ik je even kerstmisπŸŽ„ πŸ§‘β€πŸŽ„.

Mocht je het terug willen kijken veel kijk plezier,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *