Leuk spelletjes serie

geplaatst in: verhalen | 2

Vorig jaar zag ik deze spelletjes serie voor het eerst het heet code van Coppens en de presentators zijn de broers Staf en Mathias Coppens en dan heb je Lieven Scheire die legt alle wetenschappelijke raadsels uit. Het werd eerst in België uitgezonden op de VTM en toen waren de duo Belgen en nu heeft John de Mol de rechten gekocht en nu wordt het in Nederland uitgezonden op SBS6 Dit is het tweede seizoen en heb nu weer alle afleveringen opgenomen zodat ik het terug kan kijken.

Op 2 April was de eerste aflevering en ik keek het terug en soms is het echt zo lachwekkend want Staf en Mathias zitten in de controlekamer en wat de kandidaten soms zeggen dat hilarisch. We beginnen met Britt Dekkers en Martien Meiland en zij nemen het op de de Vlaamse kandidaten Rutger van Barneveld en René la Blanc. Het thema is elke week iets anders nu heet het Hemel en Hel maar voor het begint wordt er eerst met ze gesproken en dan begint het ze worden als duo begeleid naar het begin van het spel.

Zij worden geblinddoekt en daarboven een 3D virtual reality bril en dan begint het spel ze zien een plank daar moeten ze op lopen tot het einde Martien die kroop en Britt liep wel maar stap voor stap het andere duo stond ik Rutger al op het eind en René surfte eerst niet maar uiteindelijk moet hij wel want anders kan het spel niet starten.

Ik verklap de rest niet als je het wil zien kan je het terugkijken maar ik kan wel zeggen ik vind het een top programma zo mooi in elkaar gezet en ik geniet er elke keer weer van.

Ik volgde vorig jaar ook Staf Coppens die toen naar Zweden ging om een camping te kopen en het was zo mooi om te zien hoe Staf en zijn gezin het deden hopelijk komt er ook een tweede seizoen op de Nederlandse zender.

Maar voor nu ga ik het hele seizoen van code van Coppens volgen,

Liefst Esther 😘

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *