Leven en dood

geplaatst in: verhalen | 0

Ik zal jullie vertellen hoe dit zo gekomen is:

Ik heb Marco Zevenbergen leren kennen op 23 november 2010 via een Dating/vrienden site Badoo via de chat hebben uren zitten babbelen en uiteindelijk wilde Marco toch mijn stem horen en zo gaf ik hem mijn mobiel nummer….Na een paar pogingen kreeg hij mij eindelijk aan de lijn,Marco zei heb je ook een huis lijn dat is makkelijker bellen en die gaf ik ook dus toen zijn we overgestapt op de vaste lijn,maar wat was het geval nu steeds de verbinden brak steeds af en zo zijn we maar verder op mobiel gegaan.Na uren gekletst te hebben vroeg ik hoe laat is het eigenlijk en ik half twee te horen kreeg O,jee is het al zo laat……..moet morgen of eigenlijk over een paar uur opstaan om te werken……..Nou is geen probleem zullen we morgen of straks weer bellen ……ja dat is oké ik ga nu dan slapen ik spreek je straks dan weer slaap lekker….

De eerste ontmoeting is op 24 november 2010

We appte elkaar en Marco wilde mijn verrassen op mijn werk alleen ik werk bij AH en Amsterdam is groot dus dan zou hij elke AH af moeten rijden dus ik heb hem gezegd ik werk in Osdorp en ik ben om 2 uur vrij…….dus hij moest zich nog een soort of haasten
ook want het was al twaalf uur…..we zouden ergens iets drinken maar we zijn toen naar zijn huis gegaan…..
We kwamen aan bij zijn huis het is vrijstaand dus er ging een hek open en hij parkeerde op de oprit en toen gingen we naar binnen……
Hij haalde het alarm eraf alleen hij was even vergeten dat het alarm veranderd was en toen loeide het alarm en ik dacht nog bij mezelf we zijn toch niet aan het inbreken of zo….Maar het kwam allemaal goed gelukkig……drinken,praten en veel gelachen…..toen was het tijd om iets te eten,Marco zou wel even chinees halen…..alleen was Marco vergeten in het dorp is de chinees niet tot zo laat open dus we hebben op onze eerst date een patatje met een frikandel speciaal gegeten……

De eerste kennismaking met mijn familie:

Mijn neefje was jarig en ik vroeg of Marco mee wilde en hij zei vraag maar eerst of je zoon Robby het goed vind…..ik vond het heel erg raar waren moet ik dat overleggen met mijn zoon voor ik nog iets kon zeggen was de verbinding verbroken en ja ik liep de woonkamer in en vroeg Rob vind je het goed als Marco mee gaat naar het verjaardagsfeestje van Jaron ik kreeg te horen dat moet jij weten……ik vroeg het nog een keer en toen zei Rob ja dat is goed…..ik belde Marco terug en zei Robby vind het goed……..spreken we dan om 15:00 af morgen……ja dan zie je mij morgen slaap lekker en werk ze voor  morgen ……Het verjaardagsfeest was helemaal geslaagd en Marco,Robby en ik heb toen een weekend samen doorgebracht in Bodegraven…..
achter het stuur

Een half jaar  tot drie jaar verder:

Marco heeft het eerste half jaar in Amsterdam gezeten tot zijn neef in Berlijn zich afvroeg wat er met hem was kon hem thuis niet bereiken.Na een half jaar gingen we in het weekend naar Bodegraven en doordeweeks waren we in Amsterdam……Carsten kwam een week over uit Berlijn en toen moest hij er om lachen mijn huis was veel kleiner dan het huis in Bodegraven en in Amsterdam woonde ik in een rijtjes huis waar je elkaar door de muur kan horen praten…….dus het was echt een wereld van verschil……maar we hebben er heel leuk en gezellig gehad met zijn drie…..

Amsterdam verruilen voor Bodegraven:

Toen mijn zoon aangaf om niet in het huis in Amsterdam te blijven wonen heb ik mijn huis opgegeven en ben ingetrokken bij Marco in Bodegraven….binnen twee maanden was het huis helemaal leeg en ben ik vertrokken……Mijn zoon had besloten om bij zijn oom in te trekken…….dus dat heb ik maar zo gelaten……Het was wel even wennen om nu te rijden naar mijn werk in Amsterdam in plaats van 10 minuten lopen…..maar je went er snel aan…  maar we moesten over alles wel praten en gelukkig kan ik dat goed met Marco en hebben we besloten om een Samenlevingscontract op te stellen en Testamenten en ook een Langstlevende contract te maken en dat hebben vandaag getekend en nu is alles officieel gedaan…….Mocht er wat met één van ons gebeuren dan staat alles vast…en dan hebben we geen ellende met kinderen van beide zijdes……..

Om het te vieren hebben samen een kop koffie,
kop thee en een lekkere pastei genomen  ♥♥♥ Love you forever

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *