Lieve Brenda

geplaatst in: verhalen | 0

Na negentwintig jaar collega’s te zijn in AH Osdorp ga je ons verlaten om dicht bij huis te werken ik zal je wel missen hoor meid.

Samen op de kaasafdeling toen we nog noten moesten bakken en wat werd er veel warme noten geproefd heerlijk de geur van gebakken noten dat waren nog eens tijden.

Super gesprekken gehad met een traan en ook wel met een lach zoveel klanten die we geholpen hadden jong en oud.

De tijd en gesprekken die we delen over het opgroeien van ons nu volwassen kinderen soms met veel gelachen maar ook de serieuze gesprekken die we voerde.

De tijd dat we elkaar aanstootte om de mooie mannen te beoordelen en te observeren zo leuk vaak kwamen we bij dezelfde smaak uit.

Je vader die je vaak kwam bezoeken op de dagen dat je werkte,wat zal de man je missen om met je te praten,zeg hem maar dat als hij om een praatje verlegen ook wel bij mij mag langs komen😉.

Brenda heel veel succes in jouw nieuwe winkel hoop dat je daar net zoveel plezier en gezelligheid zal vinden als bij ons.Jij bedankt mij voor een luisterend oor,maar jij was ook het luisterend oor voor mij dus BEDANKT BRENDA voor de leuke en gezellige tijd samen😘😘

Wel uit het oog,maar niet uit mijn hart.

Liefst Esther😘😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *