Lily’s garden 4

geplaatst in: verhalen | 0

Heb een tijd geleden over mijn spel geschreven en het is nu steeds moeilijker aan het worden,maar ik geef niet op. We zijn nog steeds in het bos bezig om voor de dieren een mooie leefomgeving te maken.

Na de laatste update van mijn spel hebben we een uitdagingslevel erbij gehad nou moet ik vertellen die is zo moeilijk dat het mij nog geen één keer gelijkt is ondanks ik er extra bootsters er voor gebruikt heb.

De bonuslevels gaan heel goed daar verdien ik aardig wat munten mee en dat kan ik soms heel goed gebruiken om net dat laatste stukje weg te spelen.

Beginnersgeluk dat lukt mij de ene keer wel om het spel in één keer uit te spelen en de andere keer ben ik wel tig keer bezig en dan haal ik net de tweede kist binnen. Bij kist één moet drie spellen gedaan hebben om je kist te openen en bij de tweede kist vijf spellen en de laatste kist volgens mij tien toen in het begin lukte het mij wel maar de moeilijksgraad is echt to much.

Dan kan ik mijn munten verdubbelen door een advertentie reclame te bekijken maar ooit heb ik dat gedaan en dan daarna heb ik minder geluk om mijn rondes of te ronden dus dat doe ik niet meer.

Nieuw startpagina we gaan op de romantische toer en dan krijgen we weer blokken met 💓 erop afgebeeld.

Via de Facebook pagina van Lily’s garden kan je bootsters krijgen door antwoord te geven op een vraag.

We gaan Lily’s keuken inrichting maar eerst moet het ontgrendeld worden en dat gebeurd na een bepaalde level vaak maar we spelen rustig verder.

Met elke keer een level uitgespeeld te hebben krijg je punten en daar krijg je weer een soort medaille en dat is weer een aantal punten waard en zo krijg je elke keer weer iets zoals een hart met een aantal tijd waar je vrij voor kan spelen zodat je geen levens verliest of een raket,kleurenfles of een bom. Toch heb je deze bootsters echt nodig om een level uit te kunnen spelen.

Ben ik verslaafd aan dit spel ja,echt wel ik wil steeds verder komen maar ik stop er geen geld in. Maar ik stop er wel wat tijd in vooral in de ochtend en in mijn pauze op het werk maar je moet wel veel denken hoe kan je het beste hem uit spelen een level.

Ik ga weer even verder heb drie uur vrij spelen dus die ga ik goed benutten,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *