Lily’s garden 5

geplaatst in: verhalen | 0

In Lily’s garden heeft Lily het huis van tante Mary geërfd maar het interieur is wat ouderwets en Lily is natuurlijk een moderne vrouw van deze tijd. Heb van de woonkamer alleen het eindresultaat en niet van hoe het eruit zag.

Maar van de keuken heb ik dat wel gedaan en via het uitspelen van elk spel kon ik een geld verdienen om een zonnebloem te laten groeien.

Bij twee spelen verdiende ik 50 flappen en bij acht spelen 100 flappen en bij 20 kreeg je 300 flappen en dan kon je spullen kopen.

Zo zag het eruit en eerst moest met 100 flappen de keuken leeghalen.

Hier zie de bedragen die je betaald.

Met 1750 kon ik al een keukenblok,het raam vervangen,een ijskast,een kookeiland,een spatscherm en een hondenmand voor Roxy. Het is een mooi begin en helemaal Lily’s smaak🤣🤣🤣🤣.

Nu een hangplant en die samen met kruidenrek ik hoop dat het mij toch lukt om het af te krijgen.

Nog een buffetkast en nu nog spelen voor een eettafel dan is Lily’s keuken af het heeft even geduurd en dan krijg je als prijs een uur lang bootsters gebruiken en een uur lang spelen zonder levens te verliezen en 600 munten. Nog even 900 flappen bij elkaar spelen als dat mij lukt.

Lily’s keuken is af vind je hem niet geweldig geworden beter dan eerst toch. Na een tijdje krijg je weer een gedeelte om te veranderen maar daar een andere blog over. Ik vind het een leuk spel om te spelen en het wordt nu steeds moeilijker want nu speel ik bloem 🌺 weg.

Nou ga weer gauw verder met mijn spel,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *