Lily’s garden 6

geplaatst in: verhalen | 0

Weer even een update van hoe ver ik ben wat ik gedaan heb nou voor het eerst beginnersgeluk helemaal uitgespeeld dat lukt mij nooit.

Dat is de laatste van beginnersgeluk
Hier speelde ik voor vijf beginnersgeluk
Hier is het begin van beginnersgeluk

Via de Facebook pagina van Lily’s garden heb ik corgi ontvangen en dat had te maken met het overlijden van de Britse koningin Elizabeth

Wat ik ook gehaald heb is Romantische seizoen dat is mij nog nooit gelukt en dat kwam alleen omdat ik tijdens de weken van mijn buikgriep dagelijks kon spelen.

En wat krijg ik dan als beloning dat zie je hier.

En ik heb het thema Hermit’s Creek af

Met wat tegenslagen is het uiteindelijk gelukt en wat bedoel ik daar mee Lily kreeg een deadline om het af te maken maar Evilyn (Wethouder)en Dirk(Blogger) saboteren de boel om het bezoekerscentrum in de brand te steken.

Na veel bek gevecht tussen Lily en Evilyn komt het toch goed en is Hermit Creek goedgekeurd om bezoekers te ontvangen.

Luke heeft een verrassing voor Lily en dat komt de volgende keer verklap alleen dat we nu een andere beginscherm hebben want het is bij Halloween en dan hebben we ook weer een update gehad waar op de stenen een vleermuis zit maar dat in mijn volgende blogserie Lily’s garden,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *