Lily’s garden

geplaatst in: verhalen | 0

Ik speel dit spel denk ik meer dan anderhalf jaar en volgens mij er nog nooit wat over geblogd en mocht het wel zo zijn dan is het even een terugblik. Lily dat was verloofd met Blaine die volgens mij een accountant was,maar Lily verbreekt de verloven en ontvangt van de notaris van een oud-tante Mary een brief waar zij het oude landhuis erft.

Meneer Jones moet op toe zien dat zij Lily het weer een alle glorie hersteld maar ze krijgt eerst te maken met een knappe buurman Luke die vlak achter haar woont en waar zij dan een verliefd op wordt. Maar zo ontdekt Lily dat Luke een dochter heeft genaamd Karen en haar niet kan zien omdat hij volgens zijn ex Rachel niet volwassen genoeg is en door het helpen op het landgoed komt er een omgangsregeling. Met zoveel verschillende puzzel die je moet oplossen verdien je sterren en met die sterren kan je de taken uitvoeren zodat het landgoed steeds mooier en gezelliger wordt.

Dan krijgt Lily hulp van Regina die een bouwbedrijf heeft en tevens de kleindochter van meneer Jones is,zij worden beste vriendinnen tot Regina erachter komt dat de ex van Lily Blaine op het landgoed logeert en dan krijgen ze woorden erover,maar na het goed uitpraten en Blaine van het landgoed verjagen komt het wel weer goed met hun vriendschap.

Blaine was alleen gekomen om Lily over te halen om het landgoed te verkopen aan een mysterieuze meneer de Rijk. Dan komt er een verre neef Larry op de klippen die denkt dat hij ook een erfgenaam is van het landgoed omdat hij de neef is van Arthur La Rosa maar dat blijkt niet zo hij heeft geen relatie tot de familie.

Na dertig weken verteld meneer Jones dat zij het landgoed heeft geërfd maar dan komen er nog zoveel op Lily af dat verklap ik nu niet komt een vervolg,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *