Loempia in de airfryer

geplaatst in: verhalen | 0

Was vandaag bij de Jumbo en wilde alvast kijken naar wat snacks voor de feestdagen en daar zag ik in de actie vriezer deze loempia’s van Mora liggen. Je kon ze bereiden in de frituur,oven of airfryer dus ik nam er twee mee omdat de tweede halve prijs was. Je had ze met kip en ham,groente en deze kip oriëntal style.

Ik nam dus kip oriëntal style mee en had al in mijn achterhoofd die wil ik straks wel proeven en dan kent manlief mij goed om te weten als ik hem zo aanprijs hem eigenlijk al in de airfryer had willen liggen.

Zo warmde ik airfryer al vast op en dan moet hij een minuut of dertien er in. Haalde hem alvast uit de verpakking en wachtte op de Ping van de airfryer.

Hij is niet heel groot maar denk voor mij net genoeg om tussendoor te nemen.

Hij zag er goed uit en voelde goed krokant aan heb weleens loempia’s die slap waren en ondanks het uit de airfryer komt wat vettig aanvoelde,maar deze was echt goed stevig en krokant.

Hij zag er ook goed gevuld uit vond ik,heb het speciaal zo open gesneden. Hij was goed gekruid en echt heel lekker, volgende keer als ik hem bij AH of de Dirk zie in de aanbieding dan neem ik er meer mee.

Dit heb ik geschreven vanuit mijn eigen mening,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *