Logeren in Amsterdam

geplaatst in: verhalen | 2

Appte mijn Bessie of het goed was als ik bij haar nachtje mocht logeren,heb namelijk een afspraak woensdagochtend 26 april om tien uur met mijn leidinggevende en om twee uur met mijn rouwcoach en dan weet ik wel hoe het gaat met mij haasten en dan nerveus en zenuwachtig dan slaap ik onrustig en het is voor mij fijn om ontspannen overal aan te komen en bij haar kan ik alles rustiger aan doen.

Ze appte terug dat het tuurlijk goed was en rond kwart voor drie ben ik gaan rijden en was rond vier uur in Osdorp wilde nog even naar de action toe om een wasmand, knijpers,een pomp voor een luchtbed en nog wat ondergoed en nog plamuurmessen in een kleinere maat dan ik thuis heb,maar de action is soms te gevaarlijk neem altijd meer mee dan wat ik in mijn hoofd heb maar heb mij echt aan de dingen gehouden wat ik nodig heb.

Nu ik toch in Amsterdam ben wil ik nog naar een bikini kijken maar dan een zonder poespas hou niet van beugels en vulling erin en volgens Tineke hebben zij die daar en moet toch nog een poging wagen bij de action omdat er bij die grote aan de Ookmeerweg maar twee ondergoed hadden in mijn maat en ik wil een parasol kopen voor op de Vlietland want heb nog steeds die van Til wat wij vorige jaar geleend hadden.

Was rond kwart over zeven mijn Bessie haar zoon ligt nog lekker op één oor snel gedoucht en aangekleed en broodje gegeten en wat gedronken ik kijk op de klok het is al over negen zeg wat vliegt de tijd.

Nog mijn koffie drinken en dan rustig aan lopen richting de AH in de tussentijd met het wachten toch weer naar de action gegaan. Heb mijn parasol en ondergoed gevonden in mijn maat hartstikke blij ermee geen bikini nog gehaald maar dat dan wel goed heb er nog zeeën van tijd voor.

Mijn gesprek met leidinggevende ging voor mijn gevoel heel goed en ik ga zelf aan half mei ga ik het rustig opbouwen van drie dagen drie uur werken dan in week twee drie dagen drie uur werken en derde week vier dagen drie uur werken.En dan opbouwen naar volledig herstel hopelijk is het begin juli volbracht maar nog even wat rust nemen en toen om half een stond ik weer buiten dan door rijden naar mijn rouwcoach ik ga nog eerst wat eten scoren voor ik mij meld in Haarlem.

Dankjewel Bessie dat ik bij jou mocht slapen ik kan niet wachten tot jullie naar mij komen maken leuke en gezellige dagen in Bodegraven,

Liefst Esther 😘

2 reacties

  1. Vonnieb

    Fijn dat je kon logeren, zodat je op de dag van de afspraken geen stress had.
    Prettig dat je gesprek met je leidinggevende goed ging. Altijd fijn 😉

    Fijne avond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *