Lunchen bij…..

geplaatst in: verhalen | 0

Het stond al een tijdje in de planning om een keer bij Daan&Menno hun nieuwe huisje te gaan bewonderen na een aantal apps over en weer was er een datum geprikt ik ga 3 december bij hun lunchen met het adres in mijn navigatiesysteem ging ik onderweg. Eerst een stuk over de N11 daarna een stukje A4 tot aan de afslag Leiderdorp en dan krijg je echt heel veel weiland en voor ik mijn auto heb geparkeerd eerst wat mooie foto’s van de omgeving gemaakt.

Ik werd hartelijk begroet heerlijk warm was het in hun huisje en de tafel werd gedekt lekker broodjes met verschillende soorten beleg samen gegeten en gekletst het was zo gezellig en voor zo blij een huis met een tuin buiten staan roken Menno stak de BBQ aan dus daar kregen we ook wat warmte vandaan en rond drie uur nam ik afscheid en dacht ga nog even hier rond rijden oh ik vergeet even dat ik ook nog een stuk heerlijk cake heb gegeten daar heb ik wel een foto van gemaakt.

Toen ik op de N11 reed dacht wat ga ik straks eten toen besloot ik lekker langs de Mc Donald te gaan even mezelf verwend had geen zin om iets klaar te maken dus lekker op mijn gemak gegeten dat kan nu eenmaal op het laatst beslissen om dit te gaan doen.

Gezellig met uitzicht op de kerstboom

Na het eten ben ik naar huis gereden en mijn buikje zit lekker vol maar Daan&Menno heb zo genoten van jullie gezelschap en de lunch dank jullie wel voor de uitnodiging en jullie nog een fijne avond gewenst,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *