Maatje,Liefde for Life

geplaatst in: verhalen | 0

Eerste foto in onze prille relatie waren hier net zeven maanden samen en gingen wokken in het brugrestaurant over de A4 met mijn zoon Robby.

Na week in verbleef Marco in Amsterdam en in de weekenden zaten we in Bodegraven drie lang hebben we dat gedaan tot we besloten om samen te gaan wonen in Bodegraven dat was voor mij een grote stap om uit Amsterdam te verruilen ben er geboren en getogen.

Maar alles went,ook een vent dus toen moest ik reizen gelukkig had wel autootje want vanuit Bodegraven vertrek er geen trein zo vroeg richting Amsterdam of hoewel naar Leiden wel een bus maar daar heb ik nooit naar de reistijden gekeken.

Weet nog goed de eerste keer dat ik met Marco meeging naar zijn huis staan we in de hal en Marco moest het alarm eraf halen had hij het oude nummer ingedrukt toen ging alle toeters en bellen af was echt geschrokken dacht we zijn toch wel op het goede adres en gelukkig het was zo geregeld met de alarmcentrale. Nooit meer vergeet ik die dag.

Samen met de kerst en oud&nieuw naar Berlijn om het samen met zijn en neef en diens zoon de dagen door brengen.

Met mijn verjaardag dat we in Bali vierde werd ik 50 en dat was de mooiste geschenk dat ik kreeg.

En wat geef je iemand die alles al heeft de mooiste,liefste en kleuter van de wereld nou deze mooie blog.

Hou heel veel van jou 💋❤️❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *