Marco was heel geliefd

geplaatst in: verhalen | 0

Hoe meer het mooi weer is,hoe meer bekende op het veld verschijnen en hoe meer ik dan vertel dat Marco er niet meer is want wij waren altijd samen en Marco was altijd aanwezig met iedereen praat hij dan en iedereen verteld zijn eigen verhaal. Dat mij iedere keer heel goed doet Marco bracht ook heel veel gezelligheid mee en dat misschien dan ook zelf ik zit hier wel alleen maar in mijn gedachte dwarrelt hij nog steeds op het veld rond.

Gisteren maar ook vandaag (zondag) ben ik aanwezig en nu maakt het niet meer uit of er mensen aanwezig zijn die altijd bij ons zitten want ik voel mij daar helemaal niet alleen hier lijken we wel een grote familie die door het mooie weer aan elkaar verbonden zijn en dat geeft mij een goed gevoel…….ze zeggen het hè familie kan je niet kiezen maar vrienden wel.

Voor sommige is zijn dood een hele schok want hij was nog zo jong.Ben al heel vroeg wakker en zit een spelletje te spelen en denk aan mijn geliefde wat mis ik jou samen hadden we het heel goed we waren een goed team samen jij met woorden en ik met mijn kleuter dingen mijn tranen lopen langs mijn wangen als ik de herinneringen ophaal van de weekenden samen jij rustig aan de koffie ik gestresst omdat het zonnetje al lekker schijnt kan niet op mijn kont blijven zitten en dat jij dan maar opschiet om naar de Vlietland te gaan.

Ook nu wiebel ik heen en weer maar het is nog vroeg kleuter,hoor ik in mijn oor jou stem die zo door zoemt,maar als je wil gaan,dan gaan we toch.Dus mijn auto ingepakt en ik reed hier uiteindelijk rond kwart over acht weg was kwart voor negen op de parkeerplaats en had mijn auto geparkeerd alles in mijn bolderkar geladen en toen gelijk gaan lopen wat was het weer een bende bij het textielstrand overal afval en de meeuwen waren ook lekker bezig geweest zag ik maar ik kwam er aan niet heel druk zal vanmiddag wel anders worden denk ik.

Moet nu zelf kijken hoe ik mijn parasol neerzet nu nog lekker wat schaduw straks draait de zon dan moet ik hem verzetten maar het zit vast en lekker liggen de Katwijkers waren er nog en de mensen uit Alpen ook en verder lagen ook wat mensen. Vandaag Arie en Rosemarie kwamen hun voor het eerst gezien even gekletst en zij wisten het een maand geleden van Marco.

Ondertussen is mijn parasol al twee keer weggewaaid nu maar harde maatregelen treffen en met twee spinners en een riempje hem strakker gezet wat een gedoe zeg had ik nou maar beter opgelet op hoe Marco het deed maar nu was hij goed strak en Jamie en Nienke kwamen wat later ook op het veld en rond zes uur ging ik weg meteen mijn auto op de lader willen doen maar wat is dit kut zeg hij wil niet laden waarom doet dat ding zo moeilijk zeg toch Joost even om advies gevraagd hij gaf mij het nummer van bmwpartners en even uitgelegd wat ik voor melding ik kreeg laden onmogelijk…..morgen even langs gaan gelukkig zit het niet zo ver hier vandaan.

Maar mensen ik vind het heel fijn om over mijn geliefde te praten dus schuw je niet maar kom maar een babbel maken en geef mij mooie herinneringen die jullie met Marco hadden want erover praten helpt mij met mijn proces van verwerking dus kom maar op ik ben er klaar voor,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *