Marie en Robin komen logeren 1

geplaatst in: verhalen | 0

Vanmorgen schrok ik wakker want ik droomde dat de urn van Marco weg was en toen ik beneden kwam stond het gewoon op zijn plek maar lekker in de tuin mijn kop koffie en sigaret gerookt Marie en Robin liggen nog lekker op één oor.Af en toe komt er een zonnestraal door die dikke wolken heen dan is het heerlijk vertoeven in de tuin de vogels maken zoveel lawaai hoop niet dat ze wakker worden.

Om kwart voor acht hoor ik wat geluid van boven en zie dat mijn lieverds ook wakker zijn geworden zal ik mijn auto opladen of wachten met wat we gaan doen.

Robin is lekker op de bank achter zijn laptop en Marie die komt even in de tuin zitten heb alles al klaar gemaakt om uitgebreid te kunnen zitten.

We nemen allemaal een broodje en eten smakelijk ook nog een mini bara met sambal onze monden branden dan maar een extra broodje om te blussen dan gaat Marie lekker douchen en Robin gaat lekker in bad heerlijk relaxt met zijn laptop bij zich wij vermaken ons in de tuin.

We genieten van de zon als hij achter de wolken vandaan komt en dan zie ik een beestje op mijn stoel zitten wat is het via mijn app wordt het herkend als een kever maar wat voor één….kort vleugel boorkever heb er nog nooit van gehoord.

Toch willen even de deur uitgaan ik heb mijn auto geladen en we gaan van dorp tot dorp via Nieuwerbrug naar Woerden hier betaal je €0,50 tol om over dit bruggetje te mogen wist alleen niet hoe druk het was over die weg hebben we denk ik een uur over gedaan.We stonden vast bij een smalle weg waar je elkaar moest passeren en eindelijk waren in Woerden vandaar naar Kamerik en dan weer naar Woerden en dan naar huis.

Thuis aangekomen gingen we beslissen wat we zouden eten ik heb al een tijd trek in sushi dus dat werd er besteld samen uitkiezen en dan wachten tot het geleverd werd iets over half acht stond open op tafel en nu maar smullen.

Rond negen uur waren we vol alles wat over is afgedekt en in de koelkast gedaan rond kwart voor elf zijn hun naar boven gegaan en ik schrijf mijn blog het is best wel snel gegaan morgen nemen we afscheid want dan gaan ze naar huis,nog één laatste nachtje samen slapen dan is het weer een tijd van alleen zijn.Ik heb hier echt van genoten en zal je wel missen hier in huis de gezelligheid en lekker kletsen.

Ga nu ook maar naar boven en dan hoop ik dat de nacht lang duurt dan zijn ze nog steeds bij mij lieverds dank jullie wel voor de gezelligheid en de gezelschap hou van jullie,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *