Marie&Robin op bezoek

geplaatst in: verhalen | 0

Vrijdagmiddag krijg ik de exacte tijd dat Marie &Robin de trein pakken richting mij dan haal ik ze op gezellig wandelen in mijn dorp.Jammer dat Abram niet meer op de vrije nesse staat met mijn zijn kraam kreeg dat een tijd geleden te horen mis wel zijn lekkere lekkerbek.

Ik hoop op een beetje mooi weer kunnen we lekker in de tuin zitten maar ben ook heel blij dat zij weer op bezoek komen zal wel heel anders zijn maar we gaan een gezellige dag ervan maken.Half was ik wakker weer in mijn/ons bed geslapen en het voelde weer van ouds en het klinkt heel gek maar ik zei;”welterusten schat,slaap lekker tot morgen”. En ik viel gelijk in slaap een suggestie van de tweelingzus van mijn Bessie en het voelde heel goed.

Heb Marie nog even gesproken zij nemen een andere route want Robin wil niet alleen met de trein maar ook met de bus dus dan komen ze uit leiden vandaan🤣🤣😘.

In plaats van spoor 1 komen ze op spoor 2 aan maakt niet uit wij hebben maar twee sporen🤣🤣🤣.Omdat zij ook een app gaf dat zij in de trein zaten vanaf Leiden wist wanneer ik van huis moest vertrekken.

Was hier nog nooit door gelopen een speeltuin met beelden erbij.

En dan klein straatje door toen was een kwartier te vroeg op het station daar ook nog een foto van gemaakt.

Eindelijk kon ik ze begroeten ondertussen heb ik hagelstenen op mijn kop gekregen gelukkig kon ik schuilen en even door het dorp gewandeld en nog wat gedronken bij de munt kon Marie even naar de toilet.

Daarna door gewandeld naar huis Marie had rissoles en lumper en mandot meegenomen lekker wat gesnackt ook heerlijk bij gekletst het was echt een leuke en gezellig middag.Marie en Robin ik hou van jullie dank voor de gezelligheid 🥰🥰,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *