Memory 2

geplaatst in: verhalen | 2

Ik denk dat iedereen deze nog wel kent van vroeger uit je eigen jeugdEen vuilnisbak waar je een zwarte vuilniszak indeed en bij ons stond het op het balkon want je scheidde het nog niet. De klep moest altijd dicht zodat de muizen en vogels erbij konden. Ik weet nog dat je dan de zak dicht knopte en op de hoek van de straat deponeerde als je het een avond van te voren deed waren de zakken kapot geprikt en lag het vuil her en der,daarom mocht het pas op de dag zelf gedaan worden. En als je te laat was had je een eigen vuilnisbelt op balkon.Ik kon mij herinneren dat die bakken loodzwaar waren met zak erin want die bakken moest in mijn herinnering zo buiten geplaatst worden en later alleen de zak.

Toen ik hier in Bodegraven kwam te wonen hadden we containers die je één keer in de twee weken aan de weg kan zetten en dan werd het opgehaald. Nu hebben we ondergrondse containers die je met een pas moet openen en eind van het jaar krijg je een rekening.Voor papier die één keer in de maand wordt opgehaald en gft één keer in de twee weken het is wel anders dan in de grote steden daar hebben ze voor alles een ondergrondse container.

2 reacties

  1. gewoonanneke

    Vind die bakken nog mooi wil er wel een voor in de tuin haha….. al die containers soms in de tuin is ook niet echt mooi hoor. Heb gelukkig ruimte genoeg maar dat heeft niet iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *