Memory 6

geplaatst in: verhalen | 0

Mijn Hometown is altijd Amsterdam geweest ben echt een Amsterdamse geboren en getogen.Toen ik in 1967 geboren werd woonde in deze straatNu is onze flat tegen de vlakte gegaan en is er deze flat voor gekomen.Gelukkig werk ik nog in Amsterdam en kan ik nog dagelijks langs onze oude straat rijden met deze woningen toen het gesloopt werd brak mijn hart en heb ik toch wel een traantje gelaten want weg was mijn ouderlijk huis.

Toen ik op mezelf kwam te wonen heette mijn straat de steelvlietstraat maar tegenwoordig heet het zo.Mijn hele straat is veranderd en ze zijn nog bezig met slopen dus voor mij is mijn hele verleden uit mijn jeugd weg,nou is dat niet heel erg want heb er niet veel leuke herinneringen aan.

Toen mijn woning werd gesloopt kreeg ik een eengezinswoning aan de andere kant van het Osdorpplein en daar heb ik mijn eigen herinneringen gemaakt met mijn kids,super leuke buurt en zomers lekker genieten in mijn tuin. Lieve buurtjes die mijn tuin onkruid vrij maakte en onderhielden. Zes jaar heb ik op dit adres gewoond.En nu woon ik alweer bijna negen jaar in Bodegraven en het enige wat mij nog bind met mijn verleden is mijn werk. Maar men zal altijd aan mijn praten horen waar ik vandaan komt en in mijn hart ben en blijf ik een Amsterdammer. Zelfs in mijn tuin heb ik mijn eigen Amsterdammertje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *