Met Maja aan de wandel

geplaatst in: verhalen | 0

Rond elf uur belde Maja of we het leuk vonden dat ze even langs kwam en zonder overleg had ik al ja gezegd en toen ik thuis kwam had Marco zo iets van ben nog niet echt lekker,maar als jij het leuk vind is het toch goed.

Tja,Marco sukkelt nog steeds met zijn buikgriep eet nog steeds niet veel en slaapt best veel over de gehele dag maar ik vind het wel weer even gezellig om Maja en Sjaak te zien.

Rond kwart over vier waren ze hier en Marco zat nog beneden en had over gehele dag driekwart lekkerbek op en een soepkop yoghurt gegeten even Maja begroet toen is hij weer naar boven gegaan.

Rond vijf uur zijn we naar buiten gegaan en hebben een uurtje gewandeld lekker het weer was goed niet te koud,Sjaak genoot ook van normaal als ze komen wandel ik met hem maar met z’n twee is ook gezellig lekker kletsen over van alles en nog wat.

Toen kwamen we in de Van Tolstraat deze mooie muurbeschildering tegen ik heb toch bewondering voor mensen die dat kunnen.

We waren rond tien over zes hier weer voor de deur lekker in ons warm huisje het was niet erg koud,maar warm is toch even anders. Maja miste de lekkerbek van Abram en ze wou mij al rond vijf uur in de ochtend gaan appen meid ik was om vier wakker,maar heb weer snel na het gebruik van de toilet naar bed gegaan om acht uur was ik pas weer wakker.

Nou Marco eet niet veel dus ze kon wel een broodje lekkerbek krijgen en rond acht uur ging ze weer naar huis,morgen moet ze weer werken dus afscheid genomen en een uur later kwam manlief weer beneden nog een kwart lekkerbek genomen en toen weer zijn bed in.

Ik was maar even met de tip van Tineke aan de slag gegaan maar dat komt de volgende keer maar weer. Het was weer supergezellig Maja we spreken gauw wat af om Amsterdam onveilig te maken doei lieverd,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *