Mezelf verwend

geplaatst in: verhalen | 1

Normaal doe op zondag nooit boodschappen maar van het weekend kregen we visite dus moest nog veel doen in huis en kon ook geen vis halen want door die avondklok moet je toch de tijd in de gaten houden.

Maar ik ging naar de Aldi haal daar altijd mijn koolhydraatarm brood,hadden ze niks meer moest toch brood hebben dus voor een keer een boeren meergranen meegenomen en ook drinkyoghurt want dat was bijna op thuis.

Ook nog even snel de AH omdat we van Dennis en Tineke twee sauzen hadden geproefd bij de gourmet en Marco dat ook heel graag wilde.

Toen langs de servicebalie liep zag ik rozen die ze afgeprijsd hadden en dacht Esther, meid jij verdiend een bloemetje dus vandaar mezelf verwend met deze bos rozen.

Omdat we van zaterdag nog wat vlees over hadden hebben we nog dunnetjes het gourmetten overgedaan gezellig met zijn twee het was zalig,voor nu weer even genoeg gegourmet.

Heb nog een boek meegenomen uit de mini bibliotheek bij AH dus ik heerlijk op de aan het lezen met een muziekje er bij en Marco sigaretten draaien.

Terwijl ik dit schrijf tikt de tijd door moet zo mijn bed in.😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *