Mijn bezorgde man

geplaatst in: verhalen | 0

De lieverd zorgt dat ik wel eet ondanks hij door mij is aangestoken met buikgriep maar door mij medicatie doe ik maar wat hij van mij verlangd. We hadden Chinees besteld en hij was zo lief om het op te halen hebben daar geen bezorgdiensten jammer genoeg.

Een keer iets anders genomen een combinatie van bami,nasi of witte rijst van de twaalf gerecht mag je er twee kiezen.

Het rook zo lekker maar mijn maag protesteerde omdat het niet gevuld wil worden maar met veel tegenzin schep ik op en eet ik wat mini loempia’s en Koe Lo Kai wat Marco zo mooi heeft gepresenteerd op een bord precies naast mijn bord.

Marco is zo dol op Bami daarom heb ik in de tussentijd rijst gekookt voor mezelf. Het zag er allemaal lekker uit nu maar beginnen met opscheppen zou ik zeggen.

Vergat een foto te maken wat er op mijn bord lag maar het heeft gesmaakt maar daarna een pijn in de buik en snel rennen naar de toilet het wordt weer wat smerig om dat te benoemen maar een goede vriend zei eens:”Wat er in gaat,moet er ook weer uit”. Maar natuurlijk niet zo snel als bij ons. Ik wordt zo moe van de pijn misschien toch maar weer terug langs de HA kunnen ze misschien een verwijzing geven om verder onderzoek te doen.

Zoals Marco zegt:”Hebben we eten voor een paar dagen”.En dat klopt normaal was als al voor de helft leeg nu eten we veel minder zodat je buik niet te pijn doet. Eigenlijk wel raar is je buik leeg,heb je pijn is je buik wat gevuld,heb je pijn wat moeten we dan doen?? We weten het even niet meer maar we drinken sowieso wel heel veel vooral warme drank.

Wens iedereen een fijne dag toe,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *