Mijn derde zwemles

geplaatst in: verhalen | 0

Ik vind het zwemmen zo leuk dat ik er al vanaf maandag naar toe leef en dat zegt al heel veel voorheen vond ik het spannend als we naar de Vlietland gingen en dan leefde ik van zomer naar zomer er naar toe,maar omdat ik veel meer ontspannen ben voel ik mij echt heel vertrouwd met het water. Voorheen was ik er alleen vertrouwd mee omdat ik wist dat Marco bij mij was en dan zwom ik altijd maar best met angst want dan zag ik waar het andere stukje strand lag dan dacht hoe sneller ik daar ben hoe sneller ik weer kan staan met mijn voeten op de bodem maar nu zwem ik en dan sta ik aan de andere kant en dan wil heel graag heen en terug.

Yvonne is ook zo geduldig om alles een paar keer te zeggen ik ga vandaag echt meer en meer oefenen met drijven wil dat nog beter onder de knie krijgen.Mijn schoolslag gaat nu steeds beter en nu geoefend met borstcrawl en daarbij moet je hoofd wel onder water maar dat gaat en volgens Yvonne haal ik het precies tot waar je voor het A diploma moet komen.Vandaag zoveel laten zien met wat ik geleerd heb om te duiken terwijl ik in het water stond en onder het zwemlijntje door gezwommen daar ving Yvonne mij op omdat het daar 1.80 diep is.

Heb ook even met een jongeman gesproken ik noem hem ivm privacy maar Klaas hij heeft ook een rot ervaring in zijn jeugd gehad,heb min of meer zelfvertrouwen in het water dat merk ik zelf want ik doe al meer dan Yvonne had verwacht van iemand die pas drie weekjes zwemt en volgende week is het de laatste keer van dit jaar en volgend jaar mag ik proberen om in het diepe langs de kant te mogen zwemmen heeft Yvonne gezegd dus ik ga echt vooruit met het zwemmen.

Zo trots dat ik deze stap heb genomen en ik weet zeker dat Marco elke week naar mij kijkt hoe ik aan het zwemmen ben lieverd zonder jou heb ik nooit gezwommen maar nu ga ik zelf nog meer bereiken dank je wel schat dat jij mij geleerd heb om over mijn angst heen te komen zonder jou was het mij nooit gelukt om dit nu te ondernemen💋💋💋💋hou van jou Marco Zevenbergen💋💋💋💋,

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *