Mijn dochter is jarig.

geplaatst in: verhalen | 0

<strong>Brief aan mijn dochter</strong>

<strong>Lieve Zefanja</strong>
Vandaag wordt al 28 jaar voor mijn als de dag van gisteren toen ik van jou beviel,mijn kleine meissie is nu een volwassen vrouw.Deze verjaardag is voor mij anders dan de laatste verjaardag die we samen vierde,want dat is namelijk tien jaar terug geweest.Een paar jaren geleden kon ik nog een smsje,app,bellen of iets op je facebook neerzetten,maar tegenwoordig zet ik iets op mijn eigen facebook of blog neer.Ieder jaar vind ik het steeds moeilijker en moeilijk worden want de deur is voor mij naar jou toe denk ik afgesloten.Ik denk heel vaak aan jou hoe in jouw leven is,wat je doe.Ik zag je vroeger bij een wederzijdse familielid en dan had ik het gevoel dat ik lucht voor je ben en dan ging ik gebroken naar huis en kon ik niet zonder tranen de volgende dag doorkomen kapot was en ben ik ervan.Toen ik nog op je facebook kon zag ik met pijn in mijn hart dat je vaak bij de dingen die gedaan heb wat je gedaan heb met mijn zusje,jouw tante die je vol trots MAMA Rhodé noemde,de pijn werd alleen pijner en pijner toen ook zag dat je je tante ook ik tatoeage op je lichaam heb neergezet met MAMA erbij dat was zo cofonterend dat ik dacht doe je het bewust of onbewust om mij pijn te willen doen,Je bent een volwassen vrouw en mag je eigen keuzes maken maar weet je wel hoe ppijnlijk het voor mij is,en ik kapot ervan ben.Ik weet dat ik nooit de goede moeder en ouder voor je ben geweest daarom schrijf ik deze brief en probeer verder te gaan met mijn leven,je blijft en ben altijd voor mij het kleine meissie die ik gebaard heb op 09-10-1989 als jou biologische moeder.

Lieve schat mijn deur zal altijd open staan voor een goed gesprek en ik zal altijd van je blijven houden no matter what.

Ik sluit mijn brief af met gefeliciteerd mijn lieverd met je verjaardag maak er een leuke en gezellige dag van met alle geliefdes om je heen.

Je zal altijd in mijn gedachtte en gebeden zijn.

Ik zal altijd van je blijven houden lieve Zefanja💋💋💋
Veel liefst je moeder💋💋Esther💋💋

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *