Mijn Eerste kerstdag

geplaatst in: verhalen | 0

Allereerst fijne kerstdagen gewenst met heel veel liefde en warmte,Liefst Esther😘

Weet niet meer waar ik het zag dat de film Wonka draait in de bioscoop maar ben dat gaan op zoeken en dacht weet je wat ik ga eerste kerstdag naar de bioscoop toe gezellig film kijken in mijn uppie.Heb al een ticket besteld maar dacht neem mijn eigen snack mee maar in deze bioscoop mag dat niet en eigenlijk weet ik niet of het ook bij andere bioscopen ook zo is.

Zit nog te bedenken hoe ik naar Zoetermeer toe reis per trein of per auto daar ga ik op de zelf over nadenken.Maar ben nog een beetje aan het schoon gooi wat oude pannen weg ben immers nu maar één huishouding geworden en sommige pannen zijn mij te groot hoef geen onnodig pannen maar in huis en sommige ruimtes kan ik beter gebruiken en dat ga ik ook doen.Toen ik na Marco zijn overlijden de keuken ging het indelen had ik de kasten van de pannen niet gedaan want dan was het definitief dat ik van twee naar één ging maar nu is het wel tijd vond ik dus daar ben ik mee bezig.

Ik heb toch wel een kerstontbijt gemaakt wat ik toen ook deed met Marco het was wel heel dubbel eten alleen terwijl ik dat in 2022 ook deed Marco at niet maar zat wel naast mij op de bank nu zit ik alleen met mijn twee knuffels die ik op de kermis had gewonnen.

Zal jullie iets verklappen was echt nerveus en dacht waarom doe ik dit ook alweer ja ik ga door met mijn leven dat was het dat klopt ik moet verder alleen en in mijn uppie hoort ook in mijn leven.Was er best vroeg en dacht ga lekker wandelen en wat foto’s maken van de omgeving.

Ik ben in jaren niet meer naar de bios geweest en wat is het best veel veranderd de stoelen zitten heerlijk ook veel beenruimte en met een kerstdag wel druk maar voor mij ook weer gezellig veel gezinnen met kleine kinderen en dan merk je voor hun is zo’n film even iets te lang want in de pauze en erna waren ze aan rennen en bij mij kwam er grote glimlach op mijn gezicht en dacht aan de tijd toen mijn kids nog klein waren met van alles probeerde ik hun op hun stoel te houden en ik moet je zeggen het ging mij toch wel goed af.Maar hier moest vader of moeder achter hun kids aan gaan zo geweldig de film vond ik echt leuk om te zien heb echt van mijn eerste kerstdag genoten en weet je heb mij heerlijk op Mc getrakteerd als je op de foto klik die rond/ovaal is zie je de rest voor nu nog even nagenieten en dan lekker mijn bed in.

Fijne kerst lieverds,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *