Mijn eerste log (geochacing).

geplaatst in: verhalen | 0

Nienke doet Geocaching en ik heb het ook gedownload op mijn mobiel dus toen ik bij HA vandaan kwam had een gesprek aangevraagd eigenlijk was dat morgen, maar de assistent belde dat ik Donderdag 16-02 kon komen om half drie ook hier ga ik naar binnen met knikkende knieën want de eerste en laatste keer was met Marco de bewuste 28 oktober 2022 toen we hoorde U heeft kanker.

Ik zat er een kwartier van te voren om mij voorbereiden want dat vind ik wel een dingetje even alleen daar naar toe,maar dan ook naar binnen en dan bij een HA die ik nooit eerder gesproken en gezien had. Ik deed mij verhaal wil graag één keer in de twee weken een gesprek wil ik eerder kan dat ook maar dan met de eigen HA die ik wel goed ken.

Stond om drie uur buiten en dacht ga lekker wandelen had mijn geochacing aan en liep heel de noordzijde af en nam wat foto’s ben gek op fotograferen dus liep langs het uitvaartcentrum daar een foto van.

Toen zag ik hele grote plantenpot zag er ook heel grappig uit wel vaker gezien tijdens het autorijden maar nooit opgelet tijdens het wandelen nu wel.

En mijn geochacing gaf aan hoeveel meter ik nog wandelen shit ik moest eigenlijk onder het spoor door maak niet uit wandelen is wel goed voor mij je loopt er door leeg geen gepieker dus toen ik er dichtbij was zocht ik mij een ongeluk wilde het al opgeven maar toen zag ik het.

Mijn eerste chace

Even mijn naam erop vermeld met datum van vandaag zefanja47 16-02-2023 en aangegeven heb het gevonden dat noemen ze loggen ik blij en trots want voor vandaag heb ik toch wel aardig wat gewandeld.

Toch weer 10.000 stappen gezet.

Maar bij dat geochacing heb ook hints en dat vond ik wel een leuke.

Heb al twee souveniers gehad weet niet wat ik daar mee kan gaan doen.

En hier kan je zien welke ik gevonden heb.

En dan heb ik hier in Bodegraven nog acht te gaan de gele smiley is gevonden.

Misschien van het weekend lopen hier als het mooi en droog weer is ik hou jullie op de hoogte,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *