Mijn herinnering aan jou

geplaatst in: verhalen | 0

Het was ergens in oktober dat ik profiel aan maakte op Badoo daar kon mensen ontmoeten via chatten dus dat deed ik en als je door alle profielen klikte kon je bij bepaalde mensen een berichtje sturen en zo zag ik jou foto staan.

Voor mij een hele mooie foto je had een mooie glinstering in je ogen en mooie mannelijke lach ik weet niet dacht wie weet schrijft hij mij wel terug(hopen mag je altijd). Maar het duurde wel een poos voor ik één reactie kreeg maar geduld wordt beloont op een avond chatten we via die site en jij was minder geduldig wilde gelijk bellen en wat afspreken maar ik hakte min of meer de boot af.

Na een avond gechat te hebben gaf ik mijn mobiel-nummer aan je en gelijk hing je aan de lijn moest er wel een stop in lassen want had mijn zoon (toen net 15 jaar oud)waar ik voor zorgde en was aan het koken dus later op de avond nam jij weer contact op en we spreken over zoveel dingen(benoem ze hier niet anders wordt het veelte lang).

We spraken voor de volgende dag af om wat te gaan drinken en jij wist dat bij de AH in Amsterdam werkte dus heel stoer zei jij ik kom je morgen halen.Ik dacht prima we gaan het zien.

Woensdag belde ik je op om zeker te weten of je kwam en gelukkig belde ik je want je wist niet eens het adres waar je moest zijn jij dacht zeker dat er niet veel AH’s in Amsterdam zaten en toen ik weer uit mijn pauze naar binnen ging was ik zo zenuwachtig om jou voor het eerst in levende lijve te zien.

Met knikkende knieën liep op je af terwijl al mijn collega’s op de afdeling stonden te kijken welke man heeft Esther gescoord met een verlegen kusje begroette ik jou en iedereen keek naar ons voelde mij heel verlegen(meid met de grootste bek weet zich geen houding te geven). Ik kleedde mij om en we gingen richting mijn huis en daarna om weg te gaan wat te drinken ik ben niet veel gewend en dat bij de Mc Donald dit bij Schiphol te gaan maar jij had een beter idee.

Relaxt naar jou huis en daar elkaar beter te leren kennen en we kwamen er aan wist niet wat ik zag jij huis was tig keer groter dan de mijne en jou woonkamer was letterlijk zo groot als mijn huis bij elkaar. We hebben zo genoten van elkaars gezelschap tot jij voorstelde iets te eten te halen bij de Chinees. Nog geen kwartier later belde jij mij op;”schat vind je een patatje met een snack ook goed”.Ik vond alles best zolang ik maar wat naar binnen krijg.

Rond half twaalf bracht jij mij naar huis en reed zelf weer terug naar jou huis in Bodegraven.Ik vroeg je mij te bellen als je thuis was en dat deed je heel lief maar die avond heb ik geen oog dicht gedaan mijn gedachten waren bij jou met alle gesprekken en nog meer.

We konden goed praten en veel gelachen jij zei;”Lieverd praat niet zoveel anders hebben de andere dagen geen gesprek meer”,nou lieverd we hebben tot het laatste moment gesproken en gelachen en al die twaalf jaar geen moment van stilte gehad dankzij ons samen,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *