Mijn laatste werkdag

geplaatst in: verhalen | 0

Mijn wekker gaat net elke ochtend om 03:50 en vaak ben ervoor al wakker want dan moet heel nodig naar de wc en dan scheelt het maar tien minuten voor de wekker afgaat.

Alles op mijn dooie gemak neem ik een douche omdat het buiten nu echt koud is laat ik het badkamer raam nog dicht en het gaat pas open als ik afgedroogd ben,vaak vergeet ik het raam open te doen en stap de badkamer uit maar door de stoom gaat het brandalarm af en dan zit Marco rechtovereind in bed(Sorry schat).

Dan zoek ik in mijn kleedkamer mijn kleren en strompel de trap af heb wel eens vergeten het alarm eraf te halen dan zit Marco ook wel eens overeind in bed gelukkig is het maar één keer gebeurd met de beide alarmen.

Dan loop ik naar de keuken zet de waterkoker aan smeer ondertussen mijn brood voor mijn ontbijt en lunch. Dan smikkel ik mijn broodje naar binnen,ja ik kan wel zo vroeg ontbijten heb dat mijzelf wel aangeleerd.

Om 04:50 gaat mijn zoemer voor de laatste keer en dan neem ik afscheid van mijn mannetje en dan vertrek naar mijn werk,de radio lekker luid en tuf lekker richting Amsterdam. Zo vroeg kom je weinig verkeer tegen en in de straat bij ons zie ik ook een enkele keer een buurman die zijn hondjes uitlaat.

In Amsterdam parkeer ik mijn auto in de garage en dan rook ik mijn laatste sigaret voor ik aan de slag ga. Terwijl ik mijn werkkleding aantrek laat ik een beker vullen met koffie-choco zodat ik even iets warms naar binnen krijg.

En nu aan het werk nog laatste blik in de spiegel😉😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *