Mijn LG mobiel is overleden……..

geplaatst in: verhalen | 0

Op 17 augustus kwamen we thuis aan en was mijn mobiel leeg dus deed hem gelijk op de lader……….na een paar uur gaf hij aan dat het vol was……..door een toontje hoorde je het toen haalde ik hem eruit en heel vreemd hij viel uit……ik drukte hem weer aan maar hij deed niks………verdomme wat is dit nou weer vloekte ik…….Marco keek mij aan en vroeg wat is er schat……mijn mobiel heb ik geladen en hij viel uit,nu probeer ik het weer aan te maken maar hij doet niks……..Nou schat ik denk dat mijn mobiel overleden is…..en nu??
20160818_095524
We gaan lekker eerst slapen en morgen kijken we wel naar een andere mobiel……ben dus een paar dagen niet mobiel bereikbaar………wat zijn we eigenlijk snel verwend door al die moderne speeltjes………vroeger hadden we dit niet eens en dan ging het leven gewoon verder nu lijkt het wel of al die moderne spullen je leven beheersen……maar ja ik ga naar bed toe en dan zien we wel wat we doen………….

De volgende morgen zaten we met z’n twee aan de koffie,nou ik aan de thee……en er was gewoon een hele stilte…….na een tijdje zei Marco we kunnen kijken wat jou provider voor aanbieding heeft als je abonnement verlengt……..mijn abonnement is al verlopen schat die van mij wordt stilzwijgend elke maand verlengd…..dus toch maar contact met Vodafone opgenomen en het gevraagd………nou als ik mijn abonnement verleng met twee jaar en elke maand € 5 extra betaal dan kan ik een huawei P8 nemen dus ja ik wil wel bereikbaar zijn dus nu heb ik een huawei P8 gold genomen………dit vrouwtje is weer gelukkig en als het goed is dan komt die over een dagje binnen………even een paar dagen zonder mobiel………..het is echt niet normaal dat je zo kan zijn……..nou lekker genieten van het weer………

Via post.nl kan je het pakket volgen en als ik het goed heb gezien komt hij er aan……ben echt net een kleuter die op de Postbode wacht die mijn pakketje komt brengen…….het weer is niet zo lekker maar we willen de deur uit………dus toen we wilde vertrekken stopte de auto van post nl voor de deur…….en ja.hoor mijn pakket is binnen…….het is dat Marco zegt we gaan anders was ik weer binnen om mijn mobiel te bewonderen……..hij ziet er echt mooi uit,denk bij mijzelf als we thuis komen ga ik gelijk alles bekijken en installeren…….een mens zit echt vreemd in elkaar hoor……..vroeger  toen ik kind was werd ik heel nerveus en kon je niet slapen als ik jarig was maar nu wil je liever vandaag je mobiel binnen krijgen dan morgen…..
20160819_180438

Wat zijn we eigenlijk verwend met al die moderne speeltjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *