Mijn liefste glunderde

geplaatst in: verhalen | 0

Toen Marie de soato soep maakte was Marco zo blij en gelukkig en hij zei steeds:”dit zal laaste soato soep die Marie heeft gemaakt”. En toen Tineke voor stelde om nog een keer mosselen te gaan eten begonnen zijn ogen ook weer te glinsteren.

Je kan niet voorstellen hoe dat in zijn hoofd omgaat maar dat ik een man heeft die zo heerlijk zit te smullen dat maakt mij heel gelukkig met waterige oogjes kijk ik hoe hij aan het eten en zo smakelijk en dan is hij zo trots als hij een soepkom helemaal leeg heeft gegeten.

Dennis,Tineke en Marie dank jullie wel voor het lekkere eten en dat jullie mijn man hiermee zo gelukkig maken. We zaten aan de salontafel waar Marco makkelijk bij de pan kan voor hem was een bord overbodig gewoon uit de pan plukken Dennis deed gewoon mee elke hap en elke beweging sla ik op.

Het is moeilijk om het droog te houden de tranen druppelen één voor één over mijn wangen als ik terugdenk aan donderdagavond mijn man die de ene na andere mossel in zijn mond stopt. Nog steeds doen we ons ritueel na praten wat we van de dag vonden ik ben zo blij dat ik hem dagelijks meemaak,ook ondanks hij moeite heeft om boven te komen,wilt hij toch dat we samen slapen ben zo blij met de slaapmedicatie nu slaapt hij zo lekker anderhalf jaar nacht na nacht wakker gelegen en zegt hij ook:”ik kan nu zeggen ga lekker slapen en gelukkig gebeurd het nu”.

Het is altijd afwachten hou hij het binnen ik hoop het wel hoor het morgenochtend wel maar nu gaan we lekker slapen onderhand is het al twaalf uur geweest,

Esther 😢😢

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *