Mijn nieuwe aanwinst

geplaatst in: verhalen | 0

Ik mag mij nu echt een bmw dame noemen op mijn jubileum van 36 jaar bij AH te werken ging ik mijn nieuwe autootje ophalen was super nerveus en weet niet eens waarom.

Was al om zes uur wakker,maar bedacht mij ineens dat ik nog wel even terug mijn bed in kon ondanks ik dicht tegen Marco aankroop kon ik de slaap niet meer vatten dus na heen en weer gewiebeld besloot ik om zeven er toch uit te gaan.

Beneden mij aan mijn spelletje overgeleverd om te ontspannen maar toch waren mijn gedachte bij mijn autootje ik ga hem straks halen en ik vind het super spannend. Rond half twee gingen we de deur uit met een big smile op mijn gezicht stapte we bij de dealer binnen.

We mochten boven al vast plaats nemen en werden van koffie voorzien voordat Martijn vertelde dat we:”wat dichter bij de auto gaan zitten”. In een glazen ruimte zat er een auto onder een zwart zeil ik zo naïef vroeg:”is dat mijn auto onder dat zeil”. “Klopt”:antwoordde Martijn. Alles werd besproken en ik snapte er geen snars van of misschien interesseerde het mij niet zo erg,want Marco regelt alles toch.

Eindelijk was het zover ik zou mijn auto weer zien het gekriebel in mijn buik maakte dat ik even naar de wc moet ik ben zo nerveus ervan. Maakte van alles een foto en Marco filmde mij hoe ik mijn auto onder het zeil haal.

Van blijdschap begon ik spontaan te huppelen net als een klein kind met haar cadeau uitpakt. Voordat Tigo mij wegwijs maakt moest ik weer rennen naar de wc dat is echt van de zenuwen ik denk dat niemand dat begrijpen, maar dat is echt zo bij mij.

Alles was afgehandeld en getekend en de bmw app geïnstalleerd en nu kunnen we bijna afscheid nemen tot laatste kregen we een doosje met truffel bonbons al present voor de aankoop wat we gedaan hebben. Nog een keer ren ik naar de wc toe en dan bedanken Marco en ik beide mannen voor het verloop van de afhandeling.

Nu gaan we naar huis met mijn auto aankomende zaterdag wordt de laadpaal geïnstalleerd door een kennis van ons. Thuis heb al mijn benodigdheden in de auto geplaatst mijn asbak,mijn snoepjes,mijn zonnebril,mijn stoelbeschermers hij is helemaal ingericht hoe ik alles makkelijk kan vinden.

Een aantal mensen heb ik mijn filmpje opgestuurd en leuke reacties erop gehad deze zal ik ook net als mijn foto’s op mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/Mijnstory/

Zal vanavond wel heerlijk slapen wat denken jullie,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *