Mijn nieuwe aanwinst

geplaatst in: verhalen | 0

Een tijdje geleden wilde al een Tablet kopen,maar vond het nog erg prijzig.
Maar er zal wel een moment komen dat ik één vind voor een mooie prijs en
dan sla ik wel mijn slag……En ja hoor, 1 augustus was mijn geluksdag………
Zag op de tafel bij 50% een GALAXY TAB 3 staan en ik dacht gelijk Esther die is
voor jou bestemd heb het gelijk apart gezet en straks even overleggen wat Marco
er van vond….Om 1 uur ben ik vrij dan bel ik gelijk Marco wat hij er van vind….De tijd gaat altijd langzaam als je heel erg benieuwd ben naar iemands reactie dus ik moest geduld hebben….. ik werk voorlopig halve dagen nog ivm met mijn operatie van mijn Carpaal tunnel Syndroom dus ik ben eerder vrij dan mijn normale werk tijden…….Dus ik had mij nog niet omgekleed en ik had mijn schatje al aan de lijn en voor hij kon zeggen zal ik je even terug bellen heb ik mijn hele verhaal eruit gegooid…….zo van schat ze hebben een Tablet van 80 euro voor 40 euro en heb het apart gezet wat vind je er van…….Nou hij zei gelijk schat Ton is hier en hij vraagt of jullie er nog één hebben dan mag je die ook meenemen dus ben een big smile liep ik met twee GALAXY  TABS naar de kassa toe…..
mijn Galaxy Tab 3
Bij mijn auto aangekomen ben ik super vrolijk mijn weg gaan vervolgen naar huis
Onderweg bedacht ik wat ik eerst zou gaan doen als ik hem uitpak……even op de weg letten Esther…….die Tablet loopt niet weg hoor…..
Thuis aangekomen gelijk Ton zijn Tablet gegeven en de mijne eruit gehaald wat ziet hij er prachtig uit……nu kan ik lekker in bad met een heel klein computertje lezen en schrijven alleen moet ik wel iets hebben om hem veilig te kunnen stellen want ik ben soms nog weleens een kluns of zoals Marco zegt een kleuter dus daar gaan we ook iets voor halen
Maar eerst even dingen erop downloaden moet mijn WordPress erop,Facebook ,Messenger en Instagram dus ik was al een tijdje bezig……..hoe alles werkt en wat kan ik verbergen….wil ik wel of niet een pincode erop en welk beeldscherm wil ik hebben nou
het is precies zoals ik het wilde

Zo nu heb ik alles erop wat ik wilde nu Ton helpen met zijn Tab…….en na een uur of twee was ik helemaal tevreden……en kon ik lekker met mijn TAB aan de gang…..
Op drie augustus moet ik naar de Arbo in Zaandam en daar zit een heel leuk winkeltje Tante Pien heet het en daar vind je altijd leuke spulletjes voor heel goedkoop dus als we er toch zijn dan gelijk maar even kijken daar…..en daar vond ik dus dit
Waterproof bag
Voor maar 65 cent dus dat is ook geen geld….zie ze vaak wel voor meer dan een euro….dus die heb ik ook ingeslagen kan ik nu veilig mijn Tablet mee het bad innemen…..
Het alleen wat groot maar ik vind het al goed……en gelijk thuis uitproberen of het echt water dicht is en dan mijn Tablet erin…….scheelt ook weer met al die vingers op je beeldscherm dus zo ziet het eruit
tab in hoes
Ben zo super blij ermee…….en dan te bedenken dat ik nu mijn geliefde Tablet voor 40 euro en 65 cent heb………Ja,Marco zegt altijd meissie heb geduld we vinden er wel één voor een mooie prijs en nu denk ik wel geduld wordt wel beloont…

Super gelukkig met mijn GALAXY TAB 3
Geduld wordt inderdaad beloont……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *