Mijn overleden geliefdes

geplaatst in: verhalen | 0

Altijd op het einde van elk jaar komen de herinneringen van mijn verloren geliefdes de revue voorbij en dan voel ik mij heel verdrietig en eenzaam voorheen had ik een brede schouder waar ik even mijn hoofd kon leggen en mijn tranen kan laten vloeien.

Mijn moeder was mijn grote liefde zij heeft mij negen maanden gedragen en met heel liefde opgevoed.Door haar ben ik geworden zoals ik nu ben een zelfstandige en onafhankelijke vrouw die precies weet wat zij wel en niet wil en lieve mama dank je wel voor hoe alles wat je voor mij gedaan heb. Ik hou van jou ondanks je niet meer hier bent.

Mijn lieve moeder wat mis ik jou.

Mijn grote en oudste broer wij scheelde twaalf jaar maar jij was voor mij een heel groot voorbeeld ondanks jou handicap(dove geboren)wist jij wel hoe jij je op deze aardbol kon voort bewegen niks was voor jou een belemmering je voetbalde en wist precies van een afstand wat mensen over jou zeiden jij was de best liplezer die ik kende.Altijd als jij thuis kwam vanaf je werk even een patatje met pindasaus moest er gehaald worden jij maakte geen onderscheid tussen je broers en zussen.Toen jij overleed voelde ik mij als kind niet meer compleet terwijl wij nog met zes kids waren voelde het net of onze werelden niet meer overeen kwamen Nico ik mis jou maar je bent nu wel met onze moeder samen.Love you brother

Mijn oudste broer Nico

Marco jij sluit het rijtje af met mijn grote liefdes had dit nooit gedacht dat wij door een rot ziekte uit elkaar gerukt zouden worden en dat het moeilijk is zonder jou te leven dat het leven zo wrang maar altijd zei ik jou als mijn moeder jou had gekend was zij zo gelukkig voor mij dat ik de liefde van mijn leven had gevonden.Nu zullen jullie wel heel veel zitten praten over mij en zijn jullie beide ook trots dat ik mij zo door het leven heen worstel.Marco van jou heb ik heel veel geleerd en ben hier ook heel dankbaar voor want alles neem ik nu mee in het leven wat ik nu leef….ik hou van jou💋

Mijn grote liefde

Dit jaar denk ik terug aan alles waar jullie drie mij hebben geleerd daarvoor ben ik jullie alle drie dankbaar voor maken jullie daar een mooi en gezellig feestje van love you all three…….ik ga genieten van mijn kerstdagen en oud en nieuw,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *