Mijn schat,

geplaatst in: verhalen | 1

Elf jaar sluiten we af en gaan door naar het twaalfde jaar alle jaren heb ik zoveel van jou genoten en samen hebben al veel ondernomen. De eerste jaren heel veel richting Berlijn en daar zoveel gedaan museums bezocht, kerstmarkten,FKK strand geweest en natuurlijk gezellige en leuk kerst en oud en nieuw gevierd met jou neef Carsten.

Twee operaties aan mijn carpaal tunnel syndroom en jij mij zo goed heb verzorgt en vertroeteld heb. Jij mijn steun en toeverlaat op jou schouder mocht mijn tranen laten en op tegen jou schouder val ik in slaap.

Jij die mij op mijn 49 ste verjaardag verrast met vrienden om mij heen en dat heel goed verborgen wist te houden. Op mijn 50 ste gingen als verrassing naar Bali om samen de reis wat ik met moeder opnieuw te laten beleven. Rennen door de rijstvelden,rijden op een olifant en dansen in de regen. Jij bent het beste wat er in leven is overkomen ik hou van jou.

Drie keer samen naar Gambia en heerlijk ontspannen op het strand,s’avonds samen dansen of was ik dat alleen en jij zo genietend naar mij keek. Samen met mooi weer heerlijk in ons blootje liggen,zwemmen en slapen op de Vlietland. Van een oude trekkar tot een bolderkar helemaal vol geladen gingen we keer op keer er weer van.

Maar lieverd ik hou ontzettend van jou,je bent een man uit de loterij, jij heb mijn hartje helemaal compleet gemaakt,wil met jou oud worden met nog meer liefde en gezelligheid.

Even wat recht zetten voor mijn lezers want heb op 24 juni al een bericht gepubliceerd dat we elf jaar samen zijn maar de officiële datum is 24 november net als onze postcode. Dacht dat mannen het vaak vergeten maar ik als vrouw was echt in de war.

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *