Mijn tweede en derde log

geplaatst in: verhalen | 0

Ik had vanaf vrijdag een heel druk programma eerst de urn in ontvangst nemen

En zaterdag naar de Vlietland gegaan even moment samen met mijn mannetje(niet letterlijk bedoeld)genieten in het zonnetje.

En maandag de mannen van expert over de vloer gehad

De nacht huilend door gebracht was over vermoeid en daar heerlijk gewandeld tevens meteen geocaching loopt door Bodegraven een hele gezoek na heen en weer geloop eindelijk mijn tweede log gevonden. De hint was:πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

Ik ben dan overal aan zoeken en eindelijk heb ik het voorwerp gevonden.

En de derde zat daar vlakbij maar het ontwerp was prachtig maar na veel geloop van de sloot tot voorwerp heeft veel voet in aarde gezet de hint was:πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

Maar ik heb hem eigenlijk te pakken en dan nog meer moeten doen dan normaal.

En het ontwerp was schitterend daar moest ik ook een foto van maken zo goed bedacht.

Toen belde mijn Bessie hebben de hele weg naar huis gekletst vond het zo fijn haar stem te horen en thuis kwam ik moe maar voldaan aan heb weer even wat stappen gezet trots dat ik mijn hoofd heb kunnen legen.

Hopelijk voel ik mij morgen weer beter want dan wordt het tijd om te stemmen🀣🀣🀣,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *