Mijn wandelmaatje

geplaatst in: verhalen | 0

Maja belde zaterdagochtend op en vroeg is het goed als we langs komen van middag. Terwijl ik de boodschappen doe dacht ik bij de Jumbo ik zal wat gebak in huis halen misschien komt Maja langs. Dus we zeiden beide:”hoe laat wil je komen,en eet je dan met ons mee”. Maja kent ons wel een klein beetje dus ik zei:” maar jullie hebben toch al vis gehaald”. “Dat klopt”:zeiden we:”maar niet zoveel als normaal dus ik ga nog koken straks”.

Dus rond een uurtje of vier zo ze aankomen en ik had gelijk verteld heb al gebak gehaald in huis want ik dacht al misschien kom je langs wat ben ik toch goed hè.

Wat had ik voor gebak gehaald nieuwsgierig hier alvast een foto ervan😂😂😂.

Ik maakt gelijk het eten klaar en onderhoud maakte ik de salontafel leeg want die stond zo vol met spullen die eigenlijk weggegooid of in de vaatwasser konden dus ik was een soort of druk. Toen Maja aanbelde was alles net klaar en ik zat een spelletje te doen.

Komt de schat aan met een tasje dat zij overhandig aan Marco,is zij langs Burgerveen geweest om paling voor ons te halen wat een verrassing Maja,we zullen er lekker van smullen.

Eerst een bak koffie/thee en gebak,Maja wilde een glaasje gazeuse want ze had ontzettende dorst en trek in wat kouds.

Rond kwart over vier ben ik gaan wandelen met Sjaak wat ik eigenlijk heel leuk vind en Maja voel je niet schuldig hierover ik vind het altijd heel leuk om dat te kunnen doen. Ik zeg nog tegen Marco:”kan beter steeds met Sjaak wandelen want ik hou van deze hond dan,ik ga lopen zeuren dat we een hond moeten gaan nemen,waar ik na een tijdje denk ik ben het zat. Nu wandel ik alleen met Sjaak als hij hier is of op de vlietland en dan weet ik straks gaat hij met Maja mee en de volgende keer zie ik hem weer,dan is mijn enthousiasme blijvend.

Als ik aan het wandelen ben kijk ik altijd om mij heen en als ik iets zie wat ik leuk, grappig,mooi of apart vind maak ik er een foto van het zit gewoon in mijn systeem. Daarom deze foto heb wel de (achter)namen weg gehaald maar dit vind heel uniek om als naambordje(plaatje)te hebben.

Vinden jullie van niet,of lezen jullie mijn blog nooit tot het einde(grapje).

Wat had ik klaar gemaakt nasi met oosterse roerbakgroenten en Kippendijen en natuurlijk de Lotis van mijn Bessie.

En een gebakken ei en kroepoek erbij sambal hoeft niet want hij is van zichzelf al pittig(niet te veel)maar wel genoeg. Sjaak vind het ook leuk in onze tuin kan hij takken breken en op zijn gemak kapot kauwen.

Hij is nu zo gewend bij ons dat hij overal gaat liggen op de bank,op vloer en zoals je zit in het groene

Zeg nou zelf is het geen schatje zo hij kijk echt zo aandoenlijk daar smelt je toch door. Wat een geluk mag nog een wandeling maken nu iets korter want Sjaak geeft het zelf aan geplast,gepoept en hollen terug naar huis lekker warm bij het vrouwtje liggen of op de plek van mijn vriend Marco.

Lekker weer genoten van jullie gezelschap we zien jullie gauw weer op de vlietland of gewoon bij ons thuis. Rij voorzichtig naar huis en slaap lekker,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *