Mini bibliotheekjes

geplaatst in: verhalen | 0

Toevallig was ik gisteren (zaterdag 14/11) bij de Albert Heijn en daar hebben ze een mini bibliotheek staan en dacht kijken wat voor boeken ze daar hebben liggen,een boek moet mij aanspreken dus ik lees altijd eerst waar het overgaat en als het mij interesseert dan neem ik het mee,denk dat het bij iedereen zo gaat. Maar soms al ik er aan begin dan merk al gauw het is niet echt spannend genoeg is want dan leg ik het gelijk opzij.

Maar dit boek(je)zo moet ik eigenlijk beschrijven want hij was er dun maar ik wilde het eigenlijk niet weg leggen tijdens het eten las ook gewoon verder.

Deze schrijver Tomas Ross die kon mij echt geboeid houden en heel nieuwsgierig want in het weekend wil ik eigenlijk tijd voor mijn man hebben,maar toen eenmaal begon wilde ook weten wat Wouter Burger met de RaRa te maken had en waarom moest of ging hij dood.

Ik heb nog nooit boeken wat met politiek te maken willen of kunnen lezen want dat interesseerde mij niet maar nu ik het uit heb denk wow er gebeuren zoveel achter de schermen zonder dat iemand erachter kan of hoef te komen,veel worden door mensen met macht in de doofpot gedaan.

Het tweede boek dat ik dit weekend uit las gaat over een democratische Nederland die in een dictatoriaal kan veranderen met een geregeerde Europese deelstaat. De EEP(Europese,Eenheids,Partij)maar natuurlijk wilt niet iedereen in het gareel lopen zo zijn Marco en Daphne de hoofdrol spelers in het verzet om mensen door middel van pamfletten te waarschuwen ga er tegen in.

Ik vond het zo wie zo spannend om te lezen nu door de corona heb wat meer tijd genomen om wat boeken te verslinden.

Heb nu nog twee boeken om te lezen en dan ga ik ze weer terug in een mini bibliotheek zetten hopelijk zijn die ook zo spannend en houden ze me geboeid.

Ondertussen zitten we al in november de dagen vliegen voorbij.

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *