Misselijk en braken

geplaatst in: verhalen | 1

Afgelopen vrijdag waren we op de Vlietlanden en het was super weer voor ons doen waren we best aan de late kant. Dat weer te wijten was aan moi wilde mijn haar geknipt hebben dus vandaar.

Ik zat heerlijk in mijn stoel te lezen en op een gegeven moment ging ik liggen had mijn ogen gesloten maar toen ik ze opende zag ik alles om mijn heen bewegen ik werd er best angstig door. Na een aantal keer knipperen stond alles weer stil,ging meteen in de schaduw zitten wat Marco weer heel vreemd vond. Kon niet heel goed uitleggen wat er aan de hand was,”zullen we naar huis gaan”:vroeg Marco. Maar dat wou ik niet want Maya kwam nog langs om samen met ons te eten.

Maar ik werd ook heel erg misselijk dus ik begon te braken”misschien heb je last van een zonnesteek,ga je hoofd in het water afkoelen”:zei Marco bezorgt. Dat wel gedaan en het voelde wel iets beter. Rond half acht reden we naar huis en thuis aangekomen wilde ik eigenlijk gelijk naar bed,Marco vroeg mij:”nog even te helpen met de spullen opruimen”.Zo gezegd,zo gedaan.

Ik viel gelijk in slaap was ontzettend moe merkte niet eens wanneer mijn schat in bed kwam ondanks de misselijkheid hebben we een fantastisch dag gehad,

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *