Moederdag 2022

geplaatst in: verhalen | 0

Hopelijk heeft iedereen een fijne Moederdag gehad en zijn ze door de (achter-klein) kinderen in het zonnetje gezet.

Ik mis mijn moeder heel erg met deze dag kan haar niet een bloemetje schenken,een warme knuffel geven,haar geur op snuiven. Maar ik denk wel aan haar vooral in mijn herinneringen blijft haar dankbaarheid hangen het kleine gebaar waardeerde zij zo erg en dan bedoel ik niet de cadeau wat wij haar gaven maar alleen onze aanwezigheid dat was al genoeg dat vond zij een zegen om al haar kinderen om haar heen te hebben.

Vandaag mis ik natuurlijk om mijn kids om mij heen even een knuffel,die kussen op hun wang,hun aanwezigheid maar ondanks dat hou ik heel veel van hen. Ik breng mijn Moederdag door op mijn favoriete strandje samen met mijn geliefde man liggend in het zonnetje.

Er is nog niet veel mensen vijf mannen(incl mijn eigen man)en ik als enige vrouw en een briesje die al mijn gedachte laat vervliegen wil alleen maar genieten van de stilte om mijn heen geen gepieker en geen stress en dat kan hier heel goed.

Ik maak onze lunch klaar samen genieten van het buitenleven er zijn al wat meer mensen op het strandje aangekomen vaak zijn de vrouwen in de minderheid en dat heeft één oorzaak lastigvallende mannen die hier aan hun trekken willen komen.

De wind is wat aan het verzwakken en de zon komt krachtiger op de huid aan is nu wel handig om je te blijven insmeren want het water is nog steeds ijs en ijskoud. Er nu steeds meer bekende op het veld leuk om hun na zo’n winterperiode te zien en te spreken heb weet vanouds lekker geslapen.

Heb gisteravond ons avondeten alvast gemaakt hoeven we het alleen nog op te warmen maar wat staat er op het menu. Kippendijen stukjes met de lotis van mijn Bessie en Chinese roerbakgroenten en dan rijst er bij net een samengestelde nasi en natuurlijk kroepoek erbij.

Eten achter de kiezen en nu nog even nagenieten van het zonnetje er is nog maar weinig volk op het veld vele gaan naar om te eten want het weer is nog heerlijk wij maken het ook niet te laat maandagochtend roept de plicht weer of eigenlijk mijn wekker dus voor nu nog het laatste beetje rust en zon voor we gaan opruimen.

Het was wel gezellig maar we miste ons vriendinnetje en onze viervoeter wel tot gauw weer,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *