Moeders amaryllis 1

geplaatst in: verhalen | 0

Toen ik hem kocht was hij nog in knop dat had ik de eerste keer laten zien en na een aantal dagen was de knop min of meer aan het openen en ik dacht zelf dat er maar één bloem uit kwam of misschien twee. Maar hoe verder de bloei doorzette hoe meer ik zag dat het er vier waren.

Zo mooi om te zien hoe hij zich ontpopt tot waar hij nu is. Heb er verschillende gemaakt hieronder zal ik ze tonen.

Schitterend het krijgt genoeg daglicht en niet te veel water Marco houd dat zo mooi bij.

Speciaal had ik zo’n lange steel genomen waarom weet ik eigenlijk niet maar vond deze daarom zo mooi.

Onderop bij de bol zie je er ook al weer wat uit groeien heel benieuwd of dat ook een andere steel wordt met schitterende bloemen.

Ik vind het mooie planten zag op een video op YouTube dat ze ook als bloemen in een vaas kunnen maar ik persoonlijk vind ze als plant mooi.

Dit is wat ik bedoelde met misschien komt er andere steel aan ik hou jullie op de hoogte. Wist niet eens dat het planten zijn voor de wintermaanden maar zo brengt het toch iets moois en gezelligheid in december.

Tot de volgende moeder amaryllis blog,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *