Monteur komt langs

geplaatst in: verhalen | 0

Ik was het echt zat elk weekend de cv-ketel bijvullen is weleens waar kinderspel maar het was niet normaal en ieder keer zei ik:”laten we een monteur langs komen,om te zien wat er aan de hand is”. Nu had hij vorige week vrijdag gebeld naar Erwin en die komt aankomende vrijdag rond 12 uur langs.

Moet even in mijn coca cola kamer ruimte maken anders kan Erwin die expansie vat niet vervangen,maar toen ik het deurtje opende kwam er zoveel spinnenwebben mij te geniet. Even alles weg gezogen en toen foto’s geschoten.

Zo nu komt er geen web in mij gezicht hier lag een matrasje voor die kon ik dubbelvouwen en eindelijk kon ik met een foto laten zien wat zo’n expansie vat is voor de mensen die net als ik niet weten hoe zo’n ding eruit ziet

Ik denk dat ik dan ook maar de coca cola kamer een andere indeling geef maar dat zie ik wel als Erwin is geweest en uiteraard komt daar dan een blog over. Ga alles van het begin tot het eind mee kijken want ben heel benieuwd.

Volgens Erwin zit er te weinig druk in het vat en die is hij even gaan kopen bij de Hubo of de Formido ben benieuwd en als de druk in de ketel nog steeds minder wordt dan komt hij nog een keer langs om in de kruipruimte te kijken of de radiator in de wc lekt maar voor nu 🤞🤞laat het gewoon het vat zijn dan is alles klaar.

Nou we hebben nu een afspraak staan voor volgende week zaterdag rond elf uur want er waren bij beide bouwmarkten geen expansie vat te koop in de maat welke wij nodig hadden dus nog even wachten dan maar.

Fijne tweede paasdag

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *