Movement Lab

geplaatst in: verhalen | 0

Ik heb mij ingeschreven voor twee gratis trainingen weer wat aan mijn conditie werken en misschien ook tevens wat afvallen kreeg van Tineke te horen om een doel te gaan zoeken dus dat heb ik nu gedaan.Was een drempel om dit te gaan doen kijken wat ik er van vind. Kreeg ik app welke dagen ik eventueel kan om mijn twee gratis trainingen te doen ik appte terug ben voorlopig alle dagen beschikbaar van s’morgens tot s’avonds laat dus ik wacht op een vervolg app.

Ik heb een afspraak staan voor 4 april om 9:15 tot 10:00 dan gaan ze een in-bodyscan maken en dan mag ik twee uur van tevoren niet eten en drinken wow dat moet wel lukken denk ik alleen roken wordt wel een dingetje denk ik. Ik ga het proberen maar zal wel moeten zeggen dat ik rook denk ik en mag wel een banaan eten na de scan. Heb mijn tas klaar staan alleen nog een banaan erin maar pff roken mag wel ben ik even blij.

Om negen uur stond ik in de hal een man van de andere sector kwam even vragen wie ik was “ik ben Esther en kom voor Movement Lab”;antwoordde ik.Ik kon naar boven en daar zat ik in een ruimte met een aantal poefen en wachtte op Reinier die kwam ook heel vlot na mij binnen. We namen binnen op kantoor plaats en er werden een aantal dingen gevraagd en ik vertelde wat mijn motivatie om te willen sporten.

Motivatie:

• Meer energie en fit worden. •Afvallen •Meer bewegen

Na het gesprek moest mijn schoen en sokken uit en werd ik gemeten was 1.55 cm lang daarna werd ik gewogen en was 64.2 kg en toen we daarmee klaar waren had hij alles in de computer bevestigd.

We gingen ook naar de apparatuur kijken ik wil wel via de app dat zij kunnen zien wat ik gedaan heb en ook dat zij mij in de gaten of ik wel of niet ga ik heb dat een beetje nodig een stok achter de deur.

Hij liet zien hoe de app werkte de apparaten worden helemaal op mij ingesteld en dan hoef ik dat niet meer te doen met een Qr-code stelt hij zich zelf in volgende week dinsdag begint mijn echt les en dan ga ik kijken hoe we een trainingsprogramma gaan instellen sowieso wil minimaal twee keer in de week trainen als dat mij lukt.

Ik voelde mij daar echt op mijn gemak en Reinier kon alles goed uitleggen dus op naar volgende week,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *