Naar de arbodienst Rijswijk

geplaatst in: verhalen | 0

Heb via de mail een afspraak met de arbodienst gekregen en dan niet waar ik eerst was bij Schiphol-Rijk maar helemaal in Rijswijk dat schijnt dichter bij mij in de buurt te zijn.Dat klopt wel maar het was wel omslachtig eerst naar Amsterdam van 05:00-12:00 gewerkt en even een mooie winterjas gekocht ben er superblij mee.

Daarna bij la Place wat gedronken en een plaspauze genomen en toen doorgereden naar Rijswijk en ik wist niet of het betaald parkeren was maar daar schijnt het net als Den Haag dat je pas betaald vanaf 18:00-24:00 en voor de rest is het gratis even een paar foto’s geschoten.

Een vriendelijke arts die mij te woord stond en ik haar uitlegde dat ik mijn leven wat meer op de rit heb en ik eigenlijk wel toe was om weer fulltime te werken en toen zeiden we beide tot nooit meer,ik zei het is niet rot bedoeld want U bent echt heel aardig maar ik wil nooit meer hier terug komen en mijn leven alleen maar meer en meer leiden zoals ik het nu doe.

En ook zij vond dat ik het heel goed doe en dat merk ik ook het gemis blijft maar de herinneringen aan Marco maken mijn leven zoals ik hem nooit leef.Dus ik ben volledig beter gemeld dus nu gaan meer bergopwaarts en we gaan alleen maar genieten van alles om mij heen.

Dus mensen ik wil iedereen bedanken die mij in deze moeilijke tijd hebben gesteund en mij hebben erdoor heen gesleept met alle lieve en warme woorden,reacties op mijn blog en Facebook pagina,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *