Naar de bioscoop Nova

geplaatst in: verhalen | 0

In Bodegraven heb je een bioscoop heel klein en knus met 30 zitplaatsen en nu gaan ze een film draaien op 24 en 25 augustus om 20:00 en de naam van de film is Where are you Adam? Stuurde een mail maar die kwam niet aan gelukkig kan je ook gewoon bellen de kaartjes kosten €10,- per stuk en de opbrengst gaat naar Oekraïne 🇺🇦. Ik wilde een keer een film zien in mijn uppie en mocht het mij bevallen durf ik mij misschien ook te wagen in een grotere bioscoop.

Ik had al wat foto’s gemaakt van hoe het eruit ziet dus ik zal ze hier even tonen.

En deze film ga ik dus kijken en dan wordt je verwelkomd door de gastvrouw Henriëtta met een kop koffie zal wel even een flinke stap voor mij worden de laatste keer dat ik/wij een bioscoop binnen stapte was denk acht jaar geleden en toen kwamen we nog te laat ook ik hou van op tijd komen,Marco was niet zo en wilde film keken we Toen was geluk heel gewoon…. Bioscoop was in Gouda en dat was de eerste en laatste keer nooit meer zijn we dat doen.

Ondanks het zo lang nog duurt ben ik toch wel nerveus want komen er echt 30 man en hoe zal de sfeer zijn maar daar ga ik nu niet over nadenken ik heb mijn kaartje al besteld betalen moet op de dag zelf.Zal jullie laten weten wat ik er van vond,

Tot gauw,liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *