Negende Vakantiedag (Woensdag)

geplaatst in: verhalen | 0

Het was een weertje van gaat het regenen of blijft het droog toch maar even boodschappen halen en auto opladen kon dat gisteren niet gaan doen. Maar ik werd wakker en dacht moest ik Marco op tien uur wekken of wilde hij om tien uur op de Vlietland zijn.

Liet hem nog maar slapen zelf ben ik beneden op de bank in slaap gevallen maar werd gewekt door een belletje van Herman of we nog naar de Vlietland gingen kon alleen zeggen maak Marco nu wakker en dan hoor je het wel.

Ik was klaar met de boodschappen en Marco was al bijna klaar met de tassen het is zo benauwd buiten en we zijn onderweg zien wel wat donkere wolken en het was niet heel druk op de parkeerplaats op het textielstrand zaten er aardig wat mensen. We waren met de bolderkar bezig en toen kwamen er wat spetters naar beneden alles weer in de auto gezet en afwachten.

Even op een bank wat gegeten en toen besloten om toch alles uit te laden en te gaan.Daar alles neergezet en nu lekker liggen en toen begon het wat harder te regenen dekzeil erover getrokken en we hadden een gast in ons tentje dat weer even te klein was voor Patrick onze gast maar met wat geschuif konden we alle drie toch schuilen in ons tentje.

Toen we de tent wat opgeruimd hadden hoorde we iets vallen en we keken op en zagen die tak dat gisteren gebroken was,is nu naar beneden gevallen en om Dik het bewijs te kunnen laten zien hoe groot die tak is en wat er had gebeurd als het op iemand terecht was gekomen dan weet ik niet of die persoon het na kon vertellen.

Toen het stopte trok de zon weer goed door en konden we weer volop genieten en daar kwamen Nienke en Jamie ook al aan gezellig geklets over gisteren hoe leuk het weer was geweest en hoe we genoten hebben.

Jamie en Nienke houden van spelletjes en dat nemen ze ook geregeld mee even uit hun spelletjes tas gefotografeerd.

Hun speelde patch work heb het zitten kijken maar later vertel ik er meer over. Het was een leuk spel die je met z’n tweeën speel de uitleg komt later.

Maar we konden wel met z’n vier Yahtzee spelen en dat deden we ook ik had het nog nooit gedaan dus de eerste keer en dan nog als winnaar uit de bus komen met 289 punten zal wel beginners geluk zijn maar toch leuk om te doen.

De tijd tikt door want we kregen al trek en dat is niet gek als het al half zeven is dus even snel wat op het gasstel zetten wat gaan we voor geschoteld krijgen.

Tafel is gedekt

Gekruide speklapjes die ik klaar heb gemaakt en zo konden wij eten en dan kon Jamie zijn vlees gaan bakken,Jamie houdt niet van vet dus speklapjes die vallen bij hem al af.

Hij had merguez worstjes en wij mochten er ook één van hem eten dank je wel Jamie. En toen hij later in het water stond vond hij wat mosseltjes en toen had hij er vijf gevangen voor zijn aquarium want het schijnt dat zij die schoon houden dus op een bord werden ze verzameld.

Na het eten deden nog een kop thee en koffie toen werd het wat frisser,maar voor wij eraf waren was het alweer half tien zeg dat is echt zo snel gegaan maar heel erg genoten ook weer vandaag,morgen wordt een regenachtige dag.

Nog een paar dagen en dan weer aan de slag,in een ander filiaal moet ik bijspringen maar dat is over een paar dagen niet nadenken,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *