Netflix genomen 10

geplaatst in: verhalen | 0

Omdat vaak een blog schrijf over welke filmserie ik gezien heb kreeg ik van mijn lezers een paar suggesties wat hun gekeken hebben en na wat info gelezen te hebben ben ik deze film gaan kijken en tuurlijk iedereen bekijkt een film anders,maar dit is mijn eigen mening wat ik over bepaalde films geef.En deze film heet:Kara Para.

Deze film heeft 169 afleveringen en het gaat over Ömer Demir en Elif Demizer de ene is arm en de andere rijk maar zij komen in contact als de vader van Elif en de verloofde van Ömer vermoord worden.De liefde maakt hun band zo sterk maar zullen ze de tegenslagen overwinnen door Tayyer een rijke vriend/vijand van Elif zijn vader wordt in deze serie hun leven op de proef gesteld. Het is op sommige vlakken heel lang dradig vind ik daar zat ik mij aan te irriteren gelukkig kan je het dan doorspoelen.

Deze film gaat over Matt die zijn vrouw Liz verliest na de bevalling van hun dochter Maddy zal het hem lukken om zijn kleine meid op te voeden zonder zijn vrouw. Zijn moeder en schoonmoeder geloven er niet in en dus plannen zij dat ze een half jaar bij hem in trekken.Maar uiteindelijk lukt het hem wel als hij beide moeders uit zijn huis laat vertrekken. Maddy groeit op al een lief,spontaan en gezellig kind op,ik vond het wel een heel leuke film om te zien die heet:Fatherhood.

Deze film heet:The Glory vond ik ook heel spannend gaat over een jonge leerling dat op school heel erg gepest werd door medeleerlingen maar niet zoals schelden maar echt mishandeld in China speelt dit zich af en later als het een volwassen vrouw neemt ze wraak op haar pesters maar niet zoals zij dat deden maar met een andere tactiek.Want de pesters zijn rijke dames geworden getrouwd met rijke mannen maar ze worden één voor één vermoord door hun eigen vrienden waarbij Moon Dong-Eun het slachtoffer de hoofdrol speelt om informatie door te spelen die zij jaren heeft verzameld.

Wat ga ik nu kijken dat zie je volgende keer,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *