Netflix genomen 15

geplaatst in: verhalen | 0

Welke film heb ik afgelopen keer gekeken Purple Hearts dat gaat over een jongedame Cassie zij is een muziekkant dat speelt een cafés maar ook leid aan diabetes maar heeft niet de middelen heeft om dat te bekostigen.

Haar baas Bill haalt de stekker uit het stopcontact zodat ze weer aan het werk gaan.Mariniers onder elkaar maken wat opmerken naar Cassie en haar vriendin Nora die ook in het café werkt en tevens ook in een gezamenlijke band spelen.Luke één van marinier die zijn excuus aan Cassie aanbied maar dan komt ze er achter dat haar insuline op is en dan probeert ze bij de apotheek die op te halen maar via haar verzekering krijgt ze het niet maar dan komt haar moeder toevallig langs en helpt haar.

Luke was een drugsverslaafde maar is net een clean en moet zijn drugsdealer naar 15.000 betalen maar Cassie vraagt Frank of hij wil trouwen zodat ze een goede zorgverzekering kan krijgen maar Frank heeft een relatie,maar Luke heeft het gehoord en bied zich zelf aan Cassie maar meer verraad ik niet kijk hem zelf maar ik vond het een hele mooie film. Na deze mooie en romantisch dat vind een andere film kijken wens jullie/jij veel kijk plezier,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *