Netflix genomen 19

geplaatst in: verhalen | 0

Hoeveel series/films heb ik al gekeken sinds ik Netflix heb aangeschaft soms kijk ik op de tv of vaak ook op mijn mobiel en waar ik over geschreven vond ik mooie en spannende series/film en ja ik mis mijn partner vaak om het delen van verhalen nu kijk ik ook een mooie serie van drie seizoenen en de ene heeft acht afleveringen en de laatste elf maar hoe heet deze serie:Shooter.

Een ex marinier en sluipschutter Bob Lee Swagger die afgezwaaid is leeft met zijn gezin ver in de bergen tot er een hoge functionaris hem bezoek Isaac Jackson een vroegere kolonel bij de marinier en vraagt Bob om hulp omdat er een aanslag op de president wordt beraamd maar wat de werkelijke reden is dat zij een zondebok nodig hebben om een bisschop uit Ethiopië wordt vermoord door een georganiseerde groep Phoenix en daar is zijn vader Earl Swagger mede oprichter van en wilt de waarheid aan het licht brengen maar wordt vermoord door de organisatie die nu de naam Atlas heeft,Bob Lee zat toevallig in de auto dat het gebeurde en nu zint hij op wraak.

Met Isaac Jackson,Nadine Memphis en Downey Harris brengen ze Atlas brengen ze het tot de afgrond nu moet Bob Lee zich met zijn gezin herenigen want Julia en Mary hebben onder zijn afwezigheid erg geleden. Wil je het zien dat kan het heet Shooter ik vond het een hele mooie serie,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *