Netflix genomen 2

geplaatst in: verhalen | 0

Ik zag van deze film vaker een reclame op tv en ik dacht de Addems Family vond ik nooit wat aan maar mijn nieuwsgierigheid nam de overhand want ik werd zo mee geconfronteerd en dacht ik kan hem altijd uitzetten en iets anders kijken.

Weet je welk stuk mij beroerd had dat dochterlief zei:”jullie maken me misselijk”,toen de ouders elkaar wilde kussen.Daarom heb ik gekeken helemaal tot het einde en had er zo van genoten.

En nu had een serie gekeken van twee seizoenen en die had mijn Bessie gezien en vroeg of zij wat series op kon noemen voor mij en het gaat over:

Dit vond ik wel spannend een stuk land onderleiding van een koningin die een ongehuwde dame uitkiest en die krijgt het seizoen de tijd om een man aan de haak te slaan soms zat ik op het puntje van de van irritatie want dan probeerde de ene dame de ander af te troeven maar heb een heel weekend gekeken heb er zo van genoten hoop op nog een seizoen.

Lekker twee nieuwe kussen gekocht dan kunnen die andere twee naar boven ik was blij dat ik deze vond heel erg blij mee,kijk zelf maar of oordeel zelf🤣🤣🤣.

Ga weer verder met een nieuwe serie,tot gauw,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *