Netflix genomen 23

geplaatst in: verhalen | 0

Een poging om Yeni te ontvoeren,wordt verijdeld,maar geeft Julia de overhand. Marcela wil ontslag nemen.Nora besluit belangrijke details over de zwangerschap te verzwijgen.Hoe heet deze film Madra De Alquiler.

Ik vond het zo een mooie film met 24 afleveringen en het was alleen maar spannend en spannender aan het worden Yeni wordt een gehuurde draagmoeder maar in plaats van één baby verwacht zij een tweeling en daar begint het mee een dochter (Tessa)die naar Carlos en Julia gaan en een zoon (Luciano)die in het park met zijn moeder(Yeni)worden gedumpt.

Waarom wordt de tweeling uit elkaar gerukt omdat Luciano klompvoeten heeft en dat wordt door de familie Huizer verbannen dat komt omdat er een medicijn uit hun bedrijf en daar begint het manipuleren van Nora die het bedrijf runt.

Met moorden,bedrog en macht wordt het een film waar je echt naar blijft kijken en dat is wat ik ook deed elke uurtje dat ik kon keek ik hier naar maar verklapt niks behalve dat mij Bessie deze film had aan bevolen en ben blij dat ik heb heb gezien mocht je het zelf willen zien dan lees de titel in mijn blog dan maar.Deze film heeft 24 afleveringen was ik even vergeten te vermelden,

Veel kijkplezier, liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *