Netflix genomen 26

geplaatst in: verhalen | 0

Ik verbaas mij er zelf wel eens over hoeveel films ik in de afgelopen zes maanden gezien heb van Turkse,Hindoestaans, Italiaanse, Joodse en Franse series en stuk voor stuk hele spannende,hilarisch en top films dat vind ik jullie hoeven dat niet te vinden.Nu kijk ik een Colombiaans-Mexicaans-Argentijns van oorsprong deze film Pàlpito en het heeft twee seizoenen waarvan seizoen 1 veertien afleveringen heeft en seizoen 2 heeft tien afleveringen.

Zal in het kort vertellen waar het over gaat Simón en Valerie die hebben twee kinderen Lucas en Samantha en dan hebben we Camila en Zacarías.

Camila heeft een harttransplantatie nodig en tijdens haar bruiloft wordt zij onwel en in die tussentijd krijgen Valerie en Simón een verkeersongeval wat eigenlijk gepland is want Valerie is de uitgekozene kandidaat die haar hart moet afstaan maar dit gaat niet vrijwillig zij wordt ontvoerd en met hulp van een illegale organisatie gebeurd dit.

Maar Simón zint op wraak en komt in de hol van een georganiseerde orgaanhandel waar steeds voor de mensen in zijn leven moet gaan vechten ook z’n dochter Samantha valt ten prooi door deze organisatie en moet leven met het feit wachten op een geschikte donor maar ik verklap het niet verder als je hem wil zien en weten hoe het afloopt kijk hem dan maar zelf…….ik heb soms met afschuw gekeken hoe zulke illegale organisatie te werk gaan af en toe moest ik hem even af zetten om bij te komen van al het afgrijselijke dingen die ik zag nu zeg ik niks meer kijk zelf maar,

Veel kijkplezier liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *