Netflix genomen 31

geplaatst in: verhalen | 0

Deze film raadde mijn Bessie mij aan om dit te kijken Terzi heb hem meteen in mijn lijst gezet maar keek natuurlijk eerst de film-serie af waar ik mee bezig was.Het heeft twee seizoenen met in seizoen één zeven afleveringen en in seizoen twee acht afleveringen en het schijn nog een seizoen er aan te komen.

Netflixen is wel een heerlijke afleiding want ik kijk bijna geen gewone tv al die ellende daar op nou kijk ik met mijn misdaad series ook alleen ellende maar ik kan je vertellen deze film heeft mij echt aangegrepen en ik raad hem ook aan om deze film-serie te kijken.

Waar gaat het over een modeontwerper Peyami die opgevoed wordt door opa en oma omdat er een grote geheim schuilt in deze familie.De vader van Peyami is geestesziek en daar schamen zij zich voor. Mustapha heet zijn vader die wordt in een aparte gedeelte van het huis verzorgt door het personeel want Peyami is een bekende modeontwerper(kledingmaker)na het overlijden van zijn opa heeft hij dat geërfd.

Dan heb je Dimitri dat is de bloedbroeder van Peyami en die staat op het punt te trouwen met Esvet maar in die familie schuilt er ook een groot geheim maar dat zal je zelf moeten ondervinden als je deze film gaat kijken.

Over Mustapha(de vader van Peyami)wil ik het eigenlijk meer hebben want hij was ooit getrouwd maar ook daar schuilt weer een heel groot geheim maar kan je wel verklappen dat Kiraz de vrouw van Mustapha en moeder van Peyami is.

Maar je het echt weten dan zal hem zelf moeten gaan kijken,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *